Hoi allemaal. Inmiddels is het alweer bijna een maandje geleden dat ik met mama naar de vtwonen&design beurs was. Ik had die dag mijn spiegelreflexcamera mee, zodat ik eens wat meer ‘interieur’-fotografie kon uitproberen. Achteraf was ik ontzettend blij met de foto’s die ik heb gemaakt en daarom duurde het even voordat ik een keuze had gemaakt welke ik ging delen. Wees voorbereid op een bomvol artikel met foto’s en trends! Kijk je mee?

vtwonen huis

                                 

Allereerst gingen we naar het vtwonen ‘huis’. Omdat we wisten dat het hier al snel druk ging worden. Zelfs nu was het al lastig om foto’s te maken zonder mensen erop, maar het is gelukt. Het huis bestond uit allerlei kamers die op verschillende manieren waren ingericht. Mijn favorieten waren toch wel de lichte woonkamer (met de oudroze details) en de kinderkamer. Materialen en kleuren die je veel terug zag komen waren toch wel goud, oudroze en velvet. Alle kamers waren heel verschillend, maar ze hadden allemaal hun eigen charme.

H&M Home

 

H&M Home had dit jaar voor het eerst een plekje op de beurs. Het was geen grote stand, maar je ziet hier ook weer heel duidelijk allerlei verschillende materialen en kleuren met elkaar gecombineerd worden. En veel oudroze, velvet en goud.

Walra

 

Walra had een aantal ‘kamers’ ingericht waarin hun producten te zien waren, zoals baddoeken, plaids en dekbedden. Alles was heel erg licht, er werden zachte kleuren gebruikt en het was overduidelijk de Scandinavische stijl die nooit verveeld. Ik vond dit heel erg mooi!

Eijerkamp stijlstudio’s

     

Als jullie ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ kijken, dan herkennen jullie de stijlstudio’s van Eijerkamp wel. In dat programma kiezen de bewoners namelijk ook altijd zo’n studio. Op de beurs had Eijerkamp ook verschillende studio’s ingericht met verschillende woonstijlen. Ik vond dat ze allemaal hun eigen charmes hadden, maar ook hier zag je weer veel velvet en oudroze terugkomen. Je merkt dat die kleur en dat materiaal heel populair is.

Flexa tiny homes

       

Bij het merk Flexa hadden stylisten en bloggers hun eigen Tiny Home ingericht. Of eigenlijk eerder kleine kamertjes, maar allemaal in een andere stijl. Soraya van Binti Home Blog had echt een tiny house ingericht en stiekem vond ik die ook het leukst. Ik vind die kleine studio’s sowieso altijd zo leuk om te zien. Ook hier zag je dat er weer veel werd gewerkt met roze tinten en verschillende materialen.

Ariadne huis

             

Als laatste maakte ik een heleboel foto’s in het huis van Ariadne at Home. Normaal is deze woonstijl niet helemaal mijn ding, omdat het toch wat klassieker en landelijker is. Maar deze keer vond ik dat er echt hele mooie elementen in zaten. Vooral het gebruik van zacht- en oudroze in combinatie met natuurlijke materialen sprak me heel erg aan. En hoe leuk is de muur met allemaal kleine vaasjes? Die platenspeler vind ik overigens ook echt heel leuk. Doe mij die ook maar in mijn interieur later (wel de roze dan)!

Ik vond het weer ontzettend leuk om naar de beurs te gaan en ook dat mijn foto’s goed gelukt zijn – al zeg ik het zelf. Ik moet vaker interieurfotografie doen! 

Ben jij weleens bij de vtwonen&design beurs geweest?