2015-06-30 16.47.43Het lijkt wel een verslaving te worden: verzamelen van kaartjes. Maar ik vind ze gewoon zo leuk en hoe meer je er hebt, hoe meer je kunt afwisselen. Dus dat doe ik ook vaak! Deze keer werd het tijd om mijn lentekaartjes te vervangen voor zonnige, zomerse kaartjes. Van Kaarthuisje ontving ik een setje met leuke zomerse kaartjes en die wil ik je vandaag graag laten zien! 

2015-06-30 16.48.20Het eerste zonnige kaartje is deze met de ananas. Ik werd meteen helemaal enthousiast, want ik ben gek op alles met ananassen! De tekst is ook leuk “Be kind and truthful & your life will be fruitful”.  Ananassen zijn echt onmisbaar in de zomer, dus dit kaartje ook! Hij heeft een plekje gekregen naast mijn bed!

2015-06-30 16.49.12Het tweede kaartje is het groene kaartje met de tekst “Everything is a choice”. Ik koos ervoor om deze bij mijn ananasposter te doen (die ik al eerder van mijn mamsie heb gekregen). Het groene kleurtje maakt het lekker vrolijk.

2015-06-30 16.49.46Van het derde kaartje krijg ik meteen honger en verlang ik naar ijs. Dit ijsje doet mij direct aan de zomer denken en ik gaf hem dan ook een plekje bij wat meer roze spulletjes.  Het teken van “Hello summer!” is direct duidelijk met dit kaartje.

2015-06-30 16.50.28Deze kaartjes heb ik met een vrolijk washi tapeje op mijn kledingkast geplakt. Het hartje is lekker basic en kan het hele jaar, maar toch word ik er vrolijk van. “Today is a good day” is een quote die mij de dag door moet helpen. Ook dit kaartje kan het hele jaar, maar wanneer je opstaat en het zonnetje schijnt, is de dag net iets beter, hihi.

Alle A6 kaartjes zijn hier te bestellen. – € 1,02 per stuk

Ik ben echt ontzettend blij met deze kaartjes. Zijn deze kaartjes toch niet helemaal je ding? Kaarthuisje verkoopt nog veel meer leuke spulletjes, zoals kantoorartikelen en sinds kort ook kinderkleding! Neem vooral even een kijkje op hun website.

Heb jij ook zo’n kaartjesverslaving?

Liefs Joyce ♥

 

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen. Dit verandert echter niets aan mijn mening.