Essie Eternal Optimist

Hoi allemaal. Hoewel mijn all time liefde uitgaat naar nagellakjes van Kiko, begin ik steeds vaker de nagellakken van Essie te ontdekken. Mijn collectie groeit en groeit en groeit. Voor mijn verjaardag kreeg ik Essie Eternal Optimist, een nagellak uit het vaste assortiment. Vandaag laat ik hem je zien! Ik kan je alvast verklappen dat het een echte favoriet geworden is.

Vormgeving Essie Eternal Optimist
Essie Eternal Optimist Essie Eternal Optimist

De verpakkingen van de nagellakken van Essie vind ik ontzettend leuk vormgegeven. Vierkante flesjes, met zowel een sticker als 3D-logo en een prachtige witte dop. Op de dop staat de naam van de nagellak: Eternal Optimist. Een hele leuke naam.

Essie Eternal Optimist

De kwastjes van Essie nagellakken zijn echt perfect. Breed, rond afgesneden en pakken precies genoeg product op. Je kunt hier in een veeg je nagel volledig mee lakken. Ideaal als je geen geduld heb of niet zo precies kan werken.

Kleur Essie Eternal Optimist

Essie Eternal Optimist

Essie Eternal Optimist is een lieve, nuderoze kleur. Op de foto’s zie je het niet zo duidelijk, maar er zit een kleine bruinige ondertoon in. Dat maakt hem ontzettend draagbaar en geschikt voor elke dag en dat is de reden dat ik hem zo graag gebruik.

Essie Eternal Optimist

Hier heb ik twee laagjes van Essie Eternal Optimist aangebracht. De kleur dekt perfect in twee laagjes  en ik ben echt verliefd op de kleur. De substantie is ook ontzettend fijn: niet te dun en niet te dik. De lak droogt trouwens ook echt supersnel op, dus je kunt snel weer door met andere dingen! En had ik al gezegd dat de nagellak zeker 5-7 dagen netjes blijft zitten (afhankelijk van wat je doet)? Helemaal toppie!

Essie nagellakken zijn o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat en Etos voor € 9,99. Niet een heel fijn prijsje, maar dan krijg je er iets heel moois voor terug.

Wat is jouw favoriete Essie nagellak?

liefs Joyce