Hiii. Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een nagellakje aan jullie heb laten zien. Toen ik door de mapjes op mijn laptop keek, ontdekte ik nog foto’s van Essie Go Ginza. Pluspunt: deze zit in de vaste collectie en daarom laat ik hem je nog maar al te graag zien!

Vormgeving Essie Go Ginza

Essie Go Ginza

Waarschijnlijk kent iedereen de verpakkingen van Essie inmiddels wel. Essie Go Ginza is niet anders dan de rest: glazen verpakking, witte dop met zowel het logo in 3D als met een sticker. De naam van de nagellak  staat bovenop. Ik vind het echt hele mooie verpakkingen en superhandig dat de naam op de dop staat: hierdoor kan ik makkelijk zien welke het is in mijn nagellaklade.

Kwast & Substantie Essie Go Ginza

Essie Go Ginza

De kwastjes van Essie nagellakken vind ik top: ze zijn lang en precies breed genoeg waardoor je je nagels in één à twee bewegingen kunt bedekken. Bovendien zijn ze rond afgesneden, waardoor je goed de randen bij je nagelriemen kunt lakken. De substantie van Essie Go Ginza is perfect: niet te dik en niet te dun. Hierdoor lakt hij fijn.

Kleur Essie Go Ginza

Essie Go Ginza

Go Ginza is een heerlijk lilakleurtje met een lichte roze ondertoon erin. Niet specifiek iets voor het najaar (al draag ik dit soort kleuren het liefst het hele jaar). De glans die van de nagellak afkomt is heel erg mooi en lijkt haast wel gellak-achtig. Met twee laagjes dekt de nagellak, maar een derde laagje zou geen overbodige luxe zijn om het nog nét iets egaler te maken. Het blijft toch al met al een heel erg mooi en draagbaar nagellakje. Hij blijft zeker 4-5 dagen perfect zitten en gaat daarna langzaam slijten.

Conclusie Essie Go Ginza

Essie Go Ginza

Hoewel Essie Go Ginza niet per se een najaarskleurtje is, krijg ik meteen zin om mijn nagels er weer mee te lakken. Hij is supermooi, draagbaar en past overal bij! Bovendien is de kwaliteit gewoon toppie. Ik zeg: zeker een toevoeging voor je nagellakstash.

Wat vind jij van Essie Go Ginza?