Hema Long Lasting Nailpolish nr. 813

Hoi hoi. Vandaag is het weer eens tijd om een nagellak in het zonnetje te zetten. Nu de zomerse dagen eraan komen – de eerste zitten er al op, heerlijk! – is het tijd voor lekker zomerse kleurtjes op je nagels. Kortgeleden scoorde ik bij Hema twee nieuwe kleurtjes en vandaag laat ik je de eerste zien. Benieuwd naar de Hema Long Lasting Nailpolish nr. 813? Kijk dan snel verder!

Verpakking & Kleur Hema Long Lasting Nailpolish nr. 813

Hema Long Lasting Nailpolish nr. 813

De verpakking van de Hema nagellakken vind ik altijd heel erg mooi. Simpel, maar van glas met een zwarte, lange dop. Je herkent ze meteen in je stash.

Hema Long Lasting Nailpolish nr. 813

Nummer 813 is een mooi peachy kleurtje voor de zomer. Wat me meteen opvalt, is dat er een lichtroze ondertoon in zit en geen oranje. Hierdoor spreekt het kleurtje me ontzettend aan. Ik ben heel benieuwd hoe hij uitpakt op mijn nagels.

Kwast & Substantie Hema Long Lasting Nailpolish nr. 813

DSC_0389CSC_0388

De Hema Long Lasting Nailpolish nr. 813 heeft een lange, dunne kwast met recht afgesneden haren. Hiermee kun je precies werken, maar moet je wel meerdere keren over je nagels om ze helemaal te bedekken. Vind ik op zich geen enkel probleem, maar het werkt minder snel. Het valt me ook meteen op dat de nagellak een wat dunnere substantie heeft. Gelukkig niet te dun, dus er valt prima mee te lakken.

Swatches & Houdbaarheid Hema Long Lasting Nailpolish nr. 813

DSC_0539

Hier zie je twee laagjes van de nagellak. Hij dekt dan nog niet volledig, maar ik vind het wel een mooi en vooral zacht effect geven aan de nagels. Ook ben ik echt verliefd op het kleurtje: wat een prachtige peachy kleur met roze ondertoon. Ik denk dat ik deze de komende zomerdagen nog vaak zal dragen. Over de houdbaarheid van de nagellak ben ik ook ontzettend te spreken. De nagellak bleef 5 dagen netjes zitten en dat met twee werkdagen. Ik had enkel een beetje tipwear. Echt helemaal toppie!

Conclusie

DSC_0381

Ik ben echt heel erg blij met deze aankoop. De nagellak heeft een dunne, maar fijne substantie, de kwast lakt precies en hij blijft zeker 4-5 dagen netjes op z’n plekkie zitten. En daarbij vind ik de kleur ontzettend mooi vanwege de roze ondertoon. Geef mij maar vaker peachy nagels!

Hema Long Lasting Nailpolish is verkrijgbaar bij Hema voor het fijne prijsje van € 2,50. Koopje toch?

Wat vind jij van deze nagellak?

liefs Joyce