Een hele tijd geleden wilde ik een donkergroene nagellak van Kiko. Helaas wist ik hem niet te scoren en vergat ik een beetje dat ik op zoek was naar een donkergroene kleur. Totdat Daphne me als verlaat kerstcadeau trakteerde op de Hema Long Lasting Nailpolish Positive Pine; een prachtige donkergroene nagellak. Vandaag laat ik hem je zien.

Vormgeving Hema Long Lasting Nailpolish Positive Pine

Hema Long Lasting Nailpolish Positive Pine

De flesjes nagellak van Hema zijn al een hele tijd hetzelfde: van glas, met een zwarte dop en very simple. Ik vind het altijd wel mooi op deze manier en je kunt de kleur goed zien.

Hema Long Lasting Nailpolish Positive Pine

Waar ik positief verrast door ben, is dat Hema tegenwoordig de nagellakken een naam heeft gegeven. Super! Ze hebben geluisterd naar de wensen van de klant, hihi. En naar alle zeurende bloggers 😉 Op de dop staat ook nog ‘Step 1’, omdat ze ook nog een bijpassende top coat hebben. Die heb ik dan weer niet, maar dat is verder geen probleem.

Kwast & Substantie Hema Long Lasting Nailpolish Positive Pine

Hema Long Lasting Nailpolish Positive Pine

De kwastjes van Hema zijn ook veranderd: waren ze eerst lang en smal, zijn ze nu breder en rond afgesneden. Fijn, want hierdoor kun je makkelijk en snel je hele nagel van kleur voorzien. De substantie van de nagellak is ook superfijn. Lekker vloeibaar, maar niet te dik of dun.

Swatches Hema Long Lasting Nailpolish Positive Pine

Hema Long Lasting Nailpolish Positive Pine

Van de swatches werd ik ook ontzettend enthousiast. Positive Pine is een megadekkende, donkergroene nagellak. Je hebt in principe slechts één laagje nodig om de lak dekkend te krijgen, maar ik breng eigenlijk altijd twee laagjes aan. De nagellak heeft een glanzende finish, zelfs een beetje gellook-achtig. Ik vind het een ontzettend mooie kleur!

De houdbaarheid is ook ontzettend goed. De nagellak zat er na 5 dagen nog steeds netjes op én ik heb er zelfs twee dagen mee gewerkt. Het enige waar ik last van had, is tipwear na ongeveer drie dagen. Dat is verder helemaal prima, want de lak bleef ontzettend mooi glanzen. Ik ben verliefd!

Conclusie Hema Long Lasting Nailpolish Positive Pine

Hema Long Lasting Nailpolish Positive Pine

Wat een toppertje, deze nieuwe nagellak van Hema. Ze hebben tegenwoordig namen (extra leuk!), de dekking is top, de kleur is mooi en de houdbaarheid is geweldig. Ik zeg je: deze wil je hebben.

De Long Lasting Nailpolishes zijn verkrijgbaar bij Hema voor slechts € 2,50. Koopje!

Wat vind jij van deze donkergroene kleur?

liefs Joyce