Hii. Een tijdje geleden heeft Hema haar nagellakassortiment aangepast en toen maakte ik al kennis met een nieuw kleurtje. De kwaliteit van die nagellak beviel me zó goed, dat ik meteen nog twee nagellakken wist te scoren. Vandaag laat ik je de Hema Long Lasting Nailpolish in de kleur Tough Tuesday zien.

Vormgeving Hema Long Lasting Nailpolish Tough Tuesday

Hema Long Lasting Nailpolish Tough Tuesday

De verpakkingen van de Hema nagellakken zijn niet veranderd ten opzichte van de oude verpakkingen. Alleen zijn sommige letters nu in zwart in plaats van wit en staat er op de dop tegenwoordig ook een naam. Dit is de kleur Tough Tuesday: een paarsige kleur met roze ondertoon.

Kwast & Substantie Hema Long Lasting Nailpolish Tough Tuesday

Hema Long Lasting Nailpolish Tough Tuesday

De kwast van de nagellakken van Hema is daarentegen wel veranderd. Deze is lang en breed en rond afgesneden. Hierdoor kun je makkelijk en snel je nagels voorzien van een laagje nagellak. Superhandig! De substantie van de nagellakken is dunner dan sommige van andere merken, maar nog steeds precies goed om mee te werken.

Swatches Hema Long Lasting Nailpolish Tough Tuesday

Hema Long Lasting Nailpolish Tough Tuesday

Op de bovenstaande foto draag ik twee laagjes van de Hema Long Lasting Nailpolish Tough Tuesday. De nagellak dekt perfect in twee laagjes en geeft een ontzettend mooie glans aan je nagels. Het lijkt haast wel alsof je een gellak op je nagels hebt. De kleur vind ik prachtig! Hij is net niet roze en net niet paars, maar staat heel mooi bij mijn huidskleur. Overigens is de houdbaarheid ook top: de nagellak blijft met gemak 5 dagen perfect zitten!

Conclusie Hema Long Lasting Nailpolish Tough Tuesday

Hema Long Lasting Nailpolish Tough Tuesday

Het eerste nagellakje wat ik van het nieuwe assortiment probeerde was een succes, maar deze ook! Ik vind het een prachtig kleurtje, hij lakt fijn en de kwaliteit is top! En dat voor slechts € 2,50. Topper!

Wat vind jij van deze nagellak?

liefs Joyce