Helloeee. Hoewel ik een berg nagellak heb liggen in alle kleuren van de regenboog, val ik toch altijd weer voor nieuwe kleurtjes. Zo ook toen ik de nieuwe collectie van Essie bij Etos spotte. Na een korte twijfel nam ik Essie Cabana Boy mee mét €3 korting. Kaching! Vandaag laat ik hem aan je zien.

Essie Cabana Boy

Vormgeving Essie Cabana Boy

Essie Cabana Boy

Zoals altijd beginnen we bij de vormgeving. Essie nagellakken hebben een onwijs mooie en chique uitstraling. Van glas, met een witte dop en het logo 3D-erin verwerkt. Essie Cabana Boy is van een Limited Edition, namelijk de Retro Revival collectie: een collectie met nagellakken van jaaaaren terug en die ze nu nog een keer speciaal uitbrengen. Daarom ook de leuke gouden sterren op de dop. Cabana Boy is een remake uit 2005.

Kwast & Substantie Essie Cabana Boy

Essie Cabana Boy

Wat betreft de kwast van Essie is het altijd goed. Ze zijn breed en rond afgesneden waardoor je makkelijk en snel je nagels kunt lakken. Ook de substantie van Essie Cabana Boy is heel prettig: niet te dun en niet te dik. Daardoor is het lakken van je nagels ook een feestje.

Swatches Essie Cabana Boy

Essie Cabana Boy

Het feestje is helemaal compleet wanneer je je nagels lakt met Essie Cabana Boy. De kleur is superlicht, bijna wit. Maar toch zit er een mooie glanzende lilakleur doorheen verwerkt. De nagellak dekt in twee dunne laagjes en dat had ik totaal niet verwacht. Daarbij vind ik de kleur supertof én staat het heel chic. Om nog maar even in de positieve sferen te blijven: de nagellak blijft zeker 5-6 dagen netjes zitten. Topper!

Conclusie Essie Cabana Boy

Essie Cabana Boy

Het was vast wel duidelijk: ik vind Essie Cabana Boy een mooi feestje! Lakt fijn, mooie kleur en goede houdbaarheid. Ik zou zeggen: ren voor deze LE nagellak nog snel naar de winkels. Of bestel hem online, dat kan natuurlijk ook.

De Essie Retro Revival is nu verkrijgbaar en een potje nagellak kocht € 9,99.

Wat vind jij van Essie Cabana Boy?

liefs Joyce