Essie Masterplan

Hiiii. Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie een nagellakje liet zien. Daarom heb ik vandaag deze nieuwe Nails of the Day voor jullie. Het is de beurt aan Essie Masterplan om in de spotlights te staan. Benieuwd hoe deze nagellak eruit ziet? Kijk dan snel verder!

Vormgeving Essie Masterplan

Essie Masterplan

Voor we verdergaan naar de swatches, wil ik eerst nog snel het nagellakje reviewen. Essie nagellakken hebben een strakke, simpele verpakking maar ik vind ze onwijs mooi. Ze zijn gemaakt van glas met een witte dop en het logo in 3D erop.

Kwast & Kleur Essie Masterplan

Essie Masterplan

Essie Masterplan is een bruine nudekleur met een grijze ondertoon. Door de grijze ondertoon is het een wat koelere nagellak. Ik vind hem er op het eerste gezicht mooi uitzien; een kleur voor elke dag en die past bij elke outfit.

Essie Masterplan

Het kwastje is rond afgesneden en relatief breed. Hierdoor kan je precies en in één keer je nagels lakken. Ideaal! Ook neemt het kwastje precies genoeg product op, zodat je nooit een te dikke laag nagellak hebt.

Swatches Essie Masterplan

Essie Masterplan

Dan is het nu eindelijk tijd voor de swatches, haha. Essie Masterplan is, zoals ik al eerder beschreef, echt nude met een koele, grijze ondertoon. Hij valt wat donkerder uit dan ik had verwacht, maar ik vind hem wel heel mooi. De nagellak dekt volledig in twee dunne laagjes en droogt ontzettend snel op. Dan komt het allermooiste: deze nagellak bleef 6 dagen netjes zitten. Wat een toppertje!

Conclusie Essie Masterplan

Essie Masterplan

Essie Masterplan is een hele mooie toevoeging aan mijn stash geweest en ik weet zeker dat dat ook bij jou het geval zal zijn. Hij zit – als het goed is, kan het niet duidelijk vinden – in het vaste assortiment van Essie. Misschien wel jouw volgende aankoop?

Essie nagellakken zijn o.a. verkrijgbaar bij Etos voor € 9,99.

Kende jij Essie Masterplan al?

liefs Joyce