Hooooi. Ik ben de laatste tijd echt gek op pastel- en nudekleurige nagellakjes en wissel dan ook de ene na de andere af. Na een bezoekje aan Duitsland (shoplog volgt snel!) was ik weer een nude nagellak rijker. Omdat ik zo enthousiast ben over de kleur, wilde ik niet langer wachten om hem aan jullie te laten zien. Daarom staat vandaag Essie Spin The Bottle in het zonnetje. Kijk je mee?

Vormgeving Essie Spin The Bottle

Essie Spin The Bottle Essie Spin The Bottle

De flesjes van Essie kennen we allemaal wel. Ze zien er supereenvoudig, maar toch classy uit. De onderkant is van stevig glas, met zowel in 3D als op een sticker het logo en de dop is wit. Op de bovenkant van de dop staat ook nog de naam van de nagellak weergegeven. Handig, want tegenwoordig staat mijn nagellak in een lade, dus dan kan ik makkelijk zien om welk kleurtje het gaat.

Kwast & Substantie Essie Spin The Bottle

Essie Spin The Bottle

De kwastjes van de nagellakken van Essie zijn hemels: ze zijn lang en breed en hiermee kun je je nagels supernetjes en in één keer voorzien van nagellak. Ik knoei bijna nooit met deze kwastjes en dat is natuurlijk heel erg handig. De substantie van de nagellak is iets dunner dan ik van de meeste nagellak gewend ben, maar werkt gelukkig alsnog prettig. Het kwastje bevat precies genoeg product, waardoor je de nagellak goed kunt verspreiden.

Essie Spin The Bottle in actie

Essie Spin The Bottle

Op deze foto draag ik twee laagjes van Essie Spin The Bottle. Zoals je kunt zien zijn mijn nagels volledig bedekt en zie je er niks meer doorheen. Mooi! Dus gelukkig heeft de dunnere substantie niet voor een mindere dekking gezorgd. Spin The Bottle is een prachtige nudekleur, met een peachyroze ondertoon. Ik vind hem ontzettend goed passen bij mijn huidskleur en mijn nagels zien er heel clean en verzorgd uit. Love it! De nagellakken van Essie blijven bij mij altijd zo’n 5-6 dagen netjes zitten afhankelijk van wat ik doe. Dus de houdbaarheid is ook helemaal top.

Conclusie Essie Spin The Bottle

Essie Spin The Bottle

Ik heb het wel duidelijk gemaakt hierboven: Essie Spin The Bottle is prachtig! De dekking is top, de houdbaarheid is top en ik ben echt gek op de kleur. Zelf kocht ik Spin The Bottle in Duitsland bij DM, waar deze € 7,95 kost (tip!). In Nederland is Essie verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat en Etos voor € 9,99.

Wat vind jij van Essie Spin The Bottle?

liefs Joyce