DSC_0152Hoi allemaal. Allereerst – groetjes uit Antwerpen! Normaal zou er een nieuwe A Week With Joyce verschijnen, maar omdat ik dus lekker het weekend weg ben, heb ik vandaag een NOTD en minireview voor jullie. Dit nagellakje scoorde ik vorig weekend bij KIKO en konden jullie in de shoplog van gister ook al bekijken. Dus ben je benieuwd naar foto’s en swatches? Kijk dan snel verder!

Verpakking KIKO 376 Candy Pink

DSC_0148 DSC_0151De verpakkingen zijn strak en simpel. Doorzichtig, van glas en met een zwarte dop. Je kunt zo goed het kleurtje zien van de nagellak. Dit is 376 Candy Pink. En bummer dat KIKO nog steeds de namen niet op producten zet.

Swatch KIKO 376 Candy Pink

KIKO 376 Candy PinkDe nagellak dekt perfect in twee laagjes en het is een superzoet en lief roze kleurtje. Daarbij is hij heel nude, dus overal mee te combineren. Ik vind het een hele mooie kleur!

KIKO 376 Candy PinkHet is een hele mooie kleur voor elke dag, die dekt in twee laagjes en ook zeker 4-5 dagen netjes blijft zitten. Topnagellak! Je kunt hem online en in de winkels van KIKO kopen voor een prijs van 2,50. Koopje!

Wat vind jij van KIKO 376 Candy Pink?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)