Hoi hoi. Tijdens het doen van de kerstinkopen, kon ik het natuurlijk niet laten om even de Kiko in te wandelen. Ik ging weer eens met iets nieuws de deur uit, namelijk de Kiko Smart Nail Laqcuer 034 Cool Gold. Dat is de nieuwe nagellaklijn van Kiko en ik vond een ontzettend mooi goud kleurtje. En omdat het bijna Kerst is, laat ik hem je vandaag nog zien!

Vormgeving Kiko Smart Nail Laqcuer 034 Cool Gold

Kiko Smart Nail Laqcuer 034 Cool Gold

De oude nagellakken heb ik in sommige filialen al niet meer gezien en deze hebben plaatsgemaakt voor de Smart nagellakjes. Deze verpakking is platter en de dop is groter. Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed wat ik ervan moet vinden, want ik ben de andere verpakkingen gewend. Wel is de dop nog steeds zwart en de rest van de verpakking van dik glas en heeft het de Kiko-uitstraling.

Kwast & Substantie Kiko Smart Nail Laqcuer 034 Cool Gold

Kiko Smart Nail Laqcuer 034 Cool Gold

Ik liet al even vallen dat de dop breder is, maar het kwastje lijkt ook wel kleiner geworden. Hierdoor lijkt het me niet handig vasthouden tijdens het lakken. De substantie van de nagellak is daarentegen wel heel fijn: niet te dun en niet te dik. En hoewel het kwastje klein is, is hij wel breed genoeg om je nagels in 1 à 2 veegjes te bedekken. De dikte van de dop is even wennen, want het lakt toch anders.

Swatches Kiko Smart Nail Laqcuer 034 Cool Gold

Kiko Smart Nail Laqcuer 034 Cool Gold

Ik koos voor de kleur 034 Cool Gold en zoals de naam al doet vermoeden, is het een koele gouden kleur. Zoiets had ik nog niet in m’n stash en daarom wilde ik het maar al te graag proberen. Op de swatch hierboven draag ik twee dunne laagjes van de nagellak en zoals je ziet heeft hij nog een klein sheer-effect. Dat betekent dat hij niet volledig dekkend is. Maar ik moet zeggen: bij deze nagellak stoort het me helemaal niet. Ik vind het juist heel erg mooi eruitzien.

Ik vind het een hele mooie, zachte kleur voor de feestdagen en ik ga hem dan ook zeker dragen. Over de houdbaarheid kan ik helaas niet zoveel zeggen, omdat ik vanwege de drukte niet eerder dan gister (dus als dit artikel online komt: donderdag) mijn nagels ermee kon lakken. De vorige lijn nagellakken bleef zo’n 4-5 dagen netjes zitten, dus hopelijk deze ook. Maar voor nu vind ik het een hele mooie kleur.

Conclusie Kiko Smart Nail Laqcuer 034 Cool Gold

Kiko Smart Nail Lawquer 034 Cool Gold

Al met al vind ik het een heel erg mooi kleurtje, zowel nu voor de feestdagen als een gewone dag. Alleen over de verpakking ben ik nog niet zo enthousiast, maar dat kan ook een kwestie van wennen zijn. Voor de prijs hoef je hem in elk geval niet te laten, want de Kiko Smart lakken kosten maar € 2,50.

Wat vind jij van deze kleur?

liefs Joyce

PS Met dit artikel en deze prachtige nagellak, heb ik ook €5 gedoneerd aan Tijn en Serious Request. #lakaan #sr16. Ook doneren? Dat kan hier.