DSC_0124

Hoi allemaal. Vandaag is het weer eens tijd voor een nieuwe Nails of the Day + mini review. Een hele tijd terug – lees: voor Kerst – kreeg ik van lieve Kim een pakketje met spullen (de unboxing vind je hier). Hierin zat ook een legergroene Revlon nagellak. Het heeft even geduurd voordat ik hem probeerde, maar vandaag laat ik hem eindelijk aan je zien. Kijk je mee?

Verpakking

Revlon nagellak

De verpakking is simpel – van glas, doorzichtig, met witte letters en een zwarte dop. Ik heb er niks op aan te merken.

Revlon nagellak

Het kwast is dun, maar wel vrij kort. Overigens kan ik er mijn nagels prima mee lakken, want hij neemt precies genoeg nagellak op.

Kleur & Swatch

Revlon nagellak

Zoals in de intro al naar voren kwam – en wat overigens ook duidelijk op de foto’s te zien is, ghehe – is dat het een legergroene nagellak is. Lekker donker en passend bij de winter. Inmiddels begint het langzaam lente te worden en ik merk dat ik daardoor minder snel grijp naar dit soort kleuren. Toch is het wel een hele toffe kleur. In twee laagjes is hij volledig dekkend en zelfs nog een tikje donkerder dan in het flesje. De substantie van de nagellak is precies goed, waardoor het prettig lakt. De lak blijft zo’n 3 dagen mooi zitten.

Conclusie

Revlon nagellak

Ik vind het een heel tof kleurtje, al zal ik er in deze tijd van het jaar minder naar grijpen. Tegen de tijd dat het weer herfst wordt, is dit de perfecte kleur. Hij lakt fijn, dekt goed en blijft prima zitten. Ik ben zeker tevreden en nieuwsgierig geworden naar andere lakjes van Revlon.

Heb jij Revlon nagellak?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)