Hoi allemaal. Vandaag is het weer eens tijd voor een simpele nail art. Nu Valentijnsdag eraan komt, leek het me leuk om deze in het thema van de liefde te doen. Ik ging voor zoetsappig roze, hartjes en kusjes. En heel moeilijk is het niet! Kijk snel verder hoe je een leuke Valentijnsdag Nail Art kunt maken!

Wat heb je nodig

DSC_0190

  • Base coat en/of top coat
  • Lichtroze nagellak
  • Donkerroze nagellak
  • Zwarte nagellak
  • Dotting tool
  • Dun nagellakkwastje

Zo maak je deze Valentijnsdag Nail Art

DSC_0192

Begin met een laagje base coat. Laat deze goed drogen en breng daarna de lichtroze nagellak dekkend aan. Ik ging hier voor KIKO 376 Candy Pink. Hier bracht ik twee laagjes van aan.

DSC_0194

Pak daarna de donkerroze nagellak en je dotting tool. Zet twee stipjes naast elkaar en verbindt deze als een hartje met elkaar. Dit kun je op al je nagels doen, of alleen op je ringvinger. Ik gebruikte KIKO 283 Dark Coral Pink hiervoor.

DSC_0198

Daarna pak je het dunne nagellakkwastje en de zwarte nagellak. Hiermee schrijf je -XOXO- op je nagels. Probeer dit zo klein mogelijk te doen, zodat het ook echt past. Bij mij staat er namelijk -XOX-, want er paste niks meer bij, haha. Je kunt er ook voor kiezen deze stap in het wit, rood of donkerroze te doen of gewoon weg te laten. De volgende keer zou ik persoonlijk een ander kleurtje kiezen.

Breng daarna een laagje top coat aan et voilà, je hebt simpele Valentijnsnagels! Mocht je deze nail art nou ook maken, deel hem dan met de hashtag #lifeofjoycenails, zodat ik het ook kan zien!

Zou jij deze nail art maken?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)