yves rocher nagellak

Hoi allemaal. Het merk Yves Rocher kende ik tot vorig jaar nog niet. Nu kijk ik wel eens op de website en loop ik altijd even de winkel binnen als ik er eentje tegenkom, maar ik koop vrijwel nooit iets. Maar toen ik in Antwerpen in de Yves Rocher winkel liep, werd ik verliefd op een nagellakje die mij meteen deed denken aan het voorjaar. Voor een klein prijsje nam ik hem mee een vandaag laat ik deze Yves Rocher nagellak in de kleur 74. Vert Givre aan je zien! Kijk je mee?

Verpakking & Kleur

DSC_0129 DSC_0131

We beginnen met een mini-review. De verpakking is simpel, smal en langwerpig. Het dopje is donkerblauw en daarop vind je het logo en de merknaam. Ook op het glas zelf staat nog eens ‘Yves Rocher’. Door het glas kun je de kleur van de nagellak direct zien. Het is een mintkleurige nagellak met zilveren glitters erdoor. Ideaal voor het voorjaar! Hij doet me meteen denken aan de lente en zomer.

Yves Rocher Nagellak

Het kwastje is echt top: lang en breed. Hierdoor kun je gemakkelijk en snel je hele nagel voorzien van een laagje nagellak.

Swatch

Yves Rocher Nagellak

Eenmaal aangebracht droogt de nagellak op met een liquid sand finish. Zelf vind ik die finishes altijd wel tof, dus ik vond het helemaal leuk. De nagellak dekt perfect in twee dunne laagjes. Helaas zie je weinig van de glitters – die zijn nu meer ‘zandkorrels’ geworden. Maar toch vind ik het een hele mooie kleur. De nagellak blijft ook nog eens goed zitten, want na 4 dagen zat hij er nog perfect op!

Ik kocht deze nagellak – met de naam 74. Vert Givre – voor slechts 2 euro bij Yves Rocher. Misschien kun jij hem ook nog scoren!

Wat vind jij van nagellakken met een liquid sand finish?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)