p2 volume gloss gel look polish

Hoi allemaal. Ik ben een echte nagellak-junkie en ik kan ook ontzettend blij worden van mooie nieuwe kleuren. Voor mijn verjaardag – inmiddels alweer een hele tijd geleden – kreeg ik deze twee prachtige lakken van P2. Een merk waar ik veel goeds over hoor, maar wat helaas in Nederland moeilijk te krijgen is. Toch wil ik mijn mening over deze nagellakjes met jullie delen, voor het geval jullie een bezoekje brengen aan de DM in Duitsland. Vandaag vertel ik je alles over de Volume Gloss Gel Look Polish.

Verpakking

DSC_0410 DSC_0415

De verpakking is simpel, maar chic. De potjes nagellak zijn vierkant met een mooie zilveren dop erop. Op de voorkant staat niet teveel poespas, alleen het merk en lijn nagellak. P2 heeft nog veel meer soorten en lijnen nagellak in het assortiment, waardoor het handig is dat het duidelijk op de voorkant staat. Op de achterkant staat het naam en nummer van de nagellak en overige informatie. De kleuren die ik kreeg zijn 290 Candy Thief en 280 Pony Farmer.

P2 Volume Gloss Gel Look Polish 290 Candy Thief

DSC_0417

Candy Thief is een ontzettend felle paarse kleur met ergens ook wel een beetje roze. Ik ben dol op dit soort kleurtjes! Het kwastje van de nagellak is kort en rond, waardoor je makkelijk je nagel in één keer kunt lakken. De substantie van de nagellak is precies goed – niet te dik en niet te dun.

DSC_0422

Op deze swatches draag ik twee laagjes. De nagellak dekt dan volledig, al zou een enkele, maar dikkere laag ook kunnen. De kleur vind ik ontzettend tof voor het voorjaar, omdat hij zo van mijn nagels afknalt. Het kwastje lakt fijn en precies en er komt een mooie glans vanaf. De nagellak bleef echter niet superlang zitten. Na twee dagen begon hij al te chippen helaas. Nu scheelt het dat ik na 2-3 dagen van kleur wissel, maar toch is het zonde.

P2 Volume Gloss Gel Look Polish 280 Pony Farmer

DSC_0418

Pony Farmer is een hele zachte, pasteltint. Ik weet niet zo goed of hij nu paars of roze is, want per licht verschilt dat. Wel zie je een subtiele parelmoerglans van de nagellak afkomen. Ook Pony Farmer heeft een rond en kort kwastje, waardoor je precies kunt lakken. De substantie van deze nagellak is ietsje dikker, maar nog wel goed genoeg om normaal je nagels te kunnen lakken.

DSC_0423

Ook op deze swatches draag ik twee laagjes. Deze nagellak heeft die ook zeker nodig, maar dan dekt hij wel supermooi. De parelmoerglans is bijna niet te zien, maar je ziet wel de ‘gel look’-glans. Hier lijkt de kleur meer roze, maar soms ook weer meer paars. Ik vind het in elk geval een hele mooie nude kleur voor het voorjaar. Het kwastje had alleen wel wat uitstekende haren, waardoor deze wat minder precies lakte. Maar het resultaat is alsnog netjes en niet een kliederboel. Pony Farmer bleef iets langer zitten dan Candy Thief, namelijk 3 dagen.

DSC_0414

Al met al ben ik wel tevreden over de nagellakjes. De kleurtjes vind ik heel erg mooi, hebben een fijne substantie en beiden dekken ze met twee laagjes. Helaas is de houdbaarheid iets minder, maar stiekem ben ik een nagellakje vaak al na twee dagen zat en wil ik iets anders, dus daar kan ik best mee leven.

Producten van P2 zijn verkrijgbaar bij DM-winkels in Duitsland. Dus mocht je in de buurt zijn, neem zeker even een kijkje!

Heb jij al nagellakken van P2 geprobeerd?

liefs Joyce