Hiii. Speciaal voor het zomerseizoen heeft Sally Hansen uit haar Color Therapy-lijn zeven schitterende tinten geselecteerd die deze zomer in de hotspot staan. Deze kleuren laten je bruine teint extra stralen! Dat klinkt goed. Ik ontving drie van de zeven kleuren en vandaag vertel ik jullie wat ik ervan vind. Lees je gezellig mee?

Vormgeving Sally Hansen Color Therapy

Sally Hansen Color Therapy

De nagellakken zijn ontzettend mooi en chic vormgegeven. De verpakking is van stevig glas en de dop heeft een roségouden kleur. I like it! Ik ontving (v.l.n.r.) de kleuren #340 Red-iance, #460 Teal Good en #290 Pampered in Pink. Drie felle en opvallende kleuren uit de collectie.

Substantie & Kwasten Sally Hansen Color Therapy

Sally Hansen Color Therapy

Volgens Sally Hansen breng je deze nagellak aan zonder base coat. Deze is namelijk verrijkt met argan olie en dan kan dat goed zijn werk doen voor je nagels. In twee à drie laagjes zou de kleur dekkend moeten zijn en met de bijbehorende top coat tot wel 10 dagen glanzend en chipvrij blijven. Klinkt veelbelovend! De substantie van de nagellakken is iets dikker dan ik gewend ben van nagellak, maar het lakt zeker niet vervelend.

Sally Hansen Color Therapy

Het kwastje had ik anders verwacht, zeker voor de iets hogere prijs die je nog Sally Hansen betaalt. De haartjes zijn kort, recht afgesneden en bij alledrie de lakjes steken er hier en daar nog haartjes uit. Jammer, want netjes lakken gaat daardoor een stukje moeilijker. Ik weet niet of dat altijd het geval is bij de kwastjes; misschien heb ik gewoon net pech gehad.

Swatches Sally Hansen Color Therapy

Op onderstaande foto’s draag ik twee lagen nagellak.

Sally Hansen Color Therapy

Dit is #340 Red-iance, een prachtige felle rode kleur met een oranje ondertoon. Volgens Sally Hansen staat deze voor liefde, passie en kracht. Ik vind het een hele toffe kleur voor de zomer en hij dekt perfect in twee laagjes.

Sally Hansen Color Therapy

#460 Teal Good is een hele toffe, blauwe tint. Zoiets had ik nog niet in mijn collectie en ik heb echt veel soorten kleuren. Deze is een stuk speelser en gewaagder, maar ik vind hem heel tof. Dekt ook in twee lagen.

Sally Hansen Color Therapy

En dan als laatste #290 Pampered in Pink. Dit is mijn favoriet van de drie, omdat de kleur heel fel roze is en ik hier duidelijk merk dat mijn bruine teint meer naar voren komt. Dekt ook in twee laagjes. Hier kun je iets beter zien dat lakken niet al te makkelijk ging.

Helaas heb ik de bijbehorende top coat niet in mijn bezit, waardoor ik de houdbaarheid van de nagellak niet met die kan beoordelen. Zonder de top coat blijft hij helaas niet al te lang zitten, na drie dagen begon de nagellak al te chippen en na vijf dagen heb ik het toch echt eraf gehaald. Dat is wel jammer! Hopelijk helpt de top coat wel om de houdbaarheid te verlengen. De glans daarentegen blijft wel de hele tijd duidelijk zichtbaar en dat vind ik heel erg mooi. Het geeft een soort gel-look aan je nagels.

Conclusie Sally Hansen Color Therapy

Sally Hansen Color Therapy

Hoewel de houdbaarheid misschien wat te wensen over laat, zal ik deze nagellakken wel gewoon blijven gebruiken. Ik wissel toch graag en vaak van kleur, dus dan is het niet eens zo erg. Bovendien dekken ze goed, is de substantie fijn en zijn de kleuren te leuk om te laten staan.

De nagellakken van Sally Hansen zijn verkrijgbaar bij de geautoriseerde verkooppunten voor € 11,99. Ook de top coat en eventuele nagelriem-verzorging.

Wat vind jij van deze nagellakken?

liefs Joyce

PS Dit artikel bevat  producten die ik heb ontvangen.