Ik was laatst weer eens door m’n verzameling foto’s aan het bladeren en toen spotte ik heel wat vergeten foto’s. Vervolgens kwam ik erachter dat ik mijn all time favoriete nagellak – Kiko Nude nog helemaal nooit uitgebreid aan jullie heb laten zien. Joyce, dat kan niet hoor. Dus vandaag laat ik hem zien!

Vormgeving Kiko Nude Nailpolish

Kiko Nude

De vormgeving van Kiko nagellakken is simpel, maar mooi. Sinds kort hebben ze de verpakkingen en kleuren vernieuwd en ik heb eerlijk gezegd nog niet gekeken of je deze nog online kunt krijgen – anders ga ik eventjes in een hoekje huilen. Maar goed, deze verpakking is van doorzichtig glas met een zwarte dop.

Kwast & Substantie Kiko Nude

Kiko Nude

De kwasten van Kiko nagellakken zijn smal en lang. Toch kan ik er altijd wel goed en precies mee werken. Misschien dat een iets breder kwastje fijn zou zijn, maar ach: zo werkt het ook. De substantie van Kiko Nude is ook super; niet te dik en niet te dun. Lakken gaat daarom extra makkelijk.

Swatches Kiko Nude

Kiko Nude

Omdat de foto’s dus ook al ietsje ouder zijn, zie je hier ook mijn korte nagels (die inmiddels een stuk langer zijn). Op de foto draag ik twee dunne laagjes van Kiko Nude en zoals je ziet is hij dan volledig dekkend. Het is een hele mooie nudekleur – zoals de naam al doet vermoeden. Hij heeft een lichte roze ondertoon, waardoor ik hem ontzettend mooi vind. Hij past echt overal bij en staat ook heel chique. De houdbaarheid is ook een feestje: Kiko Nude blijft zeker 5 dagen netjes zitten, woehoe!

Conclusie Kiko Nude

Kiko Nude

Ik zei het in de intro al: het is mijn all time favoriete nagellak. Als ik even niet weet welke kleur ik moet kiezen, dan pak ik altijd deze. Daarom hoop ik dat ik hem nog snel ergens kan vinden, zodat ik een back-up heb. Deze kleur zal niet snel gaan vervelen!

Wat is jouw ultieme favoriete nagellak?

liefs Joyce