Hiii. Niet zo lang geleden ontving ik een hele leuke uitnodiging van House of Rebels in mijn mailbox voor het VIP Movie Matinee van WOWN! Een preview van dit prachtige woonmerk hadden mama en ik al gezien tijdens de vt wonen&design beurs, maar deze keer mochten we samen bij de officiële lancering zijn. Superleuk! Afgelopen dinsdag was het zo ver en ik neem jullie gezellig mee.

 Fotografie: Rebekka Mell – via WOWN.nl

Het event werd gehouden bij FC Hyena in Amsterdam. Bij binnenkomst werd er een foto gemaakt van mama en mij en daarna kregen we een glaasje rosé. We kwamen wat bekenden tegen en kletsten gezellig. Ook maakten we een praatje met wat dames van House of Rebels zelf, ook heel leuk!

Ondertussen stonden er allerlei lege cocktailglazen op een gezellige roze tafel. Waar zouden die voor zijn?

Je kon binnenlopen vanaf 14:00 uur, maar om 14:30 uur werden we allemaal naar een soort bioscoopzaal gebracht. We kregen een bakje popcorn met allerlei smaken en het was verrassend lekker.

Daarna kregen we een film te zien over de ontwikkeling van WOWN! Wie het concept heeft bedacht, hoe het is aangepakt en ook de drie interieurbloggers waarmee het concept in samenwerking is gegaan. Zij gaven ons allemaal wat meer achtergrondinformatie. Ook werd bekendgemaakt waar de producten van WOWN verkocht gaan worden; Kwantum!


Fotografie: Rebekka Mell – via WOWN.nl

Daarna kregen we allemaal een ‘reageerbuisje’ met bietensap en konden we onze eigen cocktails maken met de glazen die al bij de entree stonden. Superleuk!

 Fotografie: Rebekka Mell – via WOWN.nl

 Fotografie: Rebekka Mell – via WOWN.nl

Melissa van Glamandglitters.nl was er ook. We besloten gezellig met z’n drietjes rond te kijken. En natuurlijk te proosten. Cheers!

Ook voor wat lekkers was gezorgd. Dit waren niet zomaar lolly’s, maar geitenkaaslolly’s. Ze zien er superleuk uit, maar deze meid is niet zo’n fan van geitenkaas. Ik nam er daarom geen, maar de foto is wel leuk geworden!

 

Daarna konden we de collectie van de dames gaan bewonderen. Hierboven zien jullie een sfeerbeeld van de collectie van Anki Wijnen van Zilverblauw. Haar collectie herken je direct aan de opvallende kleuren en grafische printjes. Heel erg tof!

  

De collectie van Suzanne de Jong van &SUUS bestaat juist meer uit een zachte, neutrale basis. Zelf ben ik groot fan van het gebruik van rozetinten en de grote vaas en het vloerkleed zijn dan ook mijn favoriete items van de collectie.

  

Souraya Hassan van Binti Home haalt haar inspiratie uit Egypte, maar past ook Scandinavische kleuren toe en dat is duidelijk te zien! Overal komen okergele en groene tinten terug, maar wel gecombineerd met licht en hout. Persoonlijk zou ik niet zo snel okergeel in mijn huis doen, maar Souraya laat zien dat het juist heel mooi kan zijn en daardoor vind ik het stiekem best tof.

  

Daarna maakten we allemaal een top 3 van onze favoriete producten en gingen we ons klaar maken om weer naar huis te gaan. Maar niet voordat ik nog even wat foto’s maakte met Melissa en mama. Het was een gezellige middag!

Ik wil de dames van House of Rebels bedanken voor deze superleuke en goed georganiseerde middag. Mama en ik vonden het een eer om erbij te mogen zijn, hihi.

De producten van WOWN! zijn vanaf 19 maart in meer dan 100 winkels van Kwantum in Nederland en België te koop! De prijzen variëren van € 2,50 tot € 295. Ik geloof dat er voor iedereen en ieder huisje wel iets moois tussen zit. Ik ga in elk geval nog even neuzen zodra het in de winkels ligt.

Wat vind jij van WOWN?