Foto 27-01-16 11 33 59Hoi allemaal. Pakketjes ontvangen? Iedereen is er gek op. Het is als een cadeautje van jezelf, voor jezelf. Maar toch is het niks voor mij. Waarom niet? Dat leg ik je vandaag uit! Er zit zeker een kern van waarheid in, maar neem ze toch maar met een klein korreltje zout.

♥ Als ik het besteld hebt, duurt het vaak zo lang voordat het binnenkomt. Ik ben echt heeeel erg ongeduldig en vind het dan ook vreselijk dat er nog steeds websites bestaan waar de levertijd gewoon dagen duurt. Ik wil het gewoon meteen hebben!!

♥ Ik betaal vaak met acceptgiro en ik vergeet dus altijd dat ik iets nog moet betalen. En het dilemma: dan heb ik er geen rekening mee gehouden. Hoe ga ik dat nu weer betalen?! Nee, toch veel handiger als je in een winkel bent en dus niet achteraf kunt betalen. (Ja, dat kan ook online, maar zo doe ik dat dus niet, want ik bestel vaak als ik nog geen geld heb gehad xd – slechte eigenschap).

♥ Pakketbezorgers die precies komen als je even snel weg bent. Zo irritant als je geen track & trace-code hebt en dus niet weet wanneer het pakket komt. Dan komen ze natuurlijk precies als ik even snel boodschappen aan het doen ben. Bad timing!

♥ Dat je een minimaal bestelbedrag moet hebben of dat de verzendkosten hoog zijn. Het product kan dan nog zo goedkoop zijn, als de verzendkosten het bedrag zowat verdriedubbelen of dat je minimaal 30 euro moet uitgeven om überhaupt het product te bestellen, zorgt er alleen maar voor dat ik meer geld ga uitgeven. Laat dat ene product van 5 euro dan ook maar zitten..

♥ Op de een of andere manier gaat er bij mij altijd iets fout. Het komt beschadigd aan, het zit niet goed of er mist een deel. Dan stuur ik een tweetje (toch wel handig van die socialmediakanalen), maar krijg ik niet snel genoeg reactie – ik bedoel, ik was blij dat ik eindelijk dat pakket ontving en dan gaat het fout en reageren ze niet snel. Of dat ik een klaagmail stuurt en vervolgens de bijlagen – waar ik dus in de mail naar verwijs – vergeet bij te voegen. Ik kan maar beter gewoon in de winkel iets kopen.. Zucht.

Wat vind jij van online winkelen?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)