OVER LIFE OF JOYCE

Life of Joyce is mijn eigen stukje internet, mijn dagboek, de plek waar ik mijn ei kwijt kan, mijn blog. Jaren geleden ontstaan vanuit een passie voor schrijven en een groeiende liefde voor beauty, fashion en lifestyle. Dat zijn dan ook de basisthema’s die je hier zult vinden. Daarnaast deel ik ook gezellig al mijn persoonlijke dingen, kletspraatjes, onzinverhalen en eigenlijk alles wat me te binnen schiet.

VOLG MIJ OP

Ik ben niet alleen actief als blogger. Je kunt me ook vinden op Twitter, Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest. En je kunt me volgen via Bloglovin’. Hieronder vind je alle accounts mét een linkje. Dan kun je snel volgen!

♥  Twitter: @lifeofjoycenl

♥  Facebook: Life of Joyce

♥  Instagram: @lifeofjoycenl

♥  Pinterest: Joojsje 

♥  Bloglovin’: Life of Joyce

♥  YouTube: Joyce Bastiaans

CONTACT

Heb je een dringende vraag of interesse in een samenwerking? Dan verwijs ik je graag naar mijn contactpagina.