DSC_14972Hoi allemaal! Vandaag gaan we weer op de persoonlijke tour en vertel ik wat over mezelf. We hebben allemaal wel van die dingetjes die jou jezelf maken, maar die niet iedereen kent. Vandaag heb ik 10 dingen over mezelf op een rijtje gezet die jullie (waarschijnlijk) nog niet van mij wisten. Lees je mee?

Wist je dat…

♥ ik vroeger altijd nagels heb gebeten? Vanaf dat ik tanden kreeg tot ik een beugel had, heb ik echt vreselijk nagels gebeten. Gelukkig heb ik nu onwijs lange en sterke nagels. Heel soms als ik gestrest ben, bijt ik nog. Daarna heb ik meteen weer spijt.

♥ mijn make-upverslaving pas echt is begonnen door het bloggen? Ik vond make-up altijd wel leuk, maar sinds ik mijn blog ben begonnen, begint het aardig uit de hand te lopen. I don’t mind.

ik altijd van die bobbels in mijn haar heb als ik een staart in doe en me er dan aan erger? Ik ga er dan altijd vreselijk aan zitten peuteren en maak het alleen maar erger xd.

♥ ik helemaal niks heb met de Primark? Iedereen is er gek op, maar ik ga veel liever naar andere winkels. Heel af en toe kom ik er wel, maar ik koop vrijwel nooit iets. En ik vind die in Hoofddorp ook altijd veel te druk. Nee, ik loop er altijd gauw langs.

♥ ik niet zo goed tegen mensenmassa’s kan? Om de één of andere reden word ik onwijs claustrofobisch in mensenmassa’s. Ik word zenuwachtig en m’n hart bonkt altijd in mijn keel. Daarom ga ik ook niet graag uit of naar festivals. Oh en in volle treinen kan het zweet me soms ook behoorlijk uitbreken.

ik onwijs ongeduldig ben? Ik kan er echt niet tegen als dingen niet snel genoeg gaan, zoals het laden van mijn blog of wanneer mijn video upload. Het moet gewoon allemaal snel en zoals het hoort, haha.

♥ ik opnieuw ben begonnen met Glee? Ik keek het altijd met mama en we zijn ergens halverwege seizoen 4 blijven hangen. Ik ben laatst opnieuw begonnen en ik vind het nu alweer leuk!

♥ mijn rechterbekken scheef staat? Hierdoor zit mijn hele lichaam op slot en dat is waarschijnlijk de boosdoener van de jarenlange enkelblessure geweest. Ik ga nu regelmatig naar de chiropractor en ik hoop dat zij het kan verhelpen.

♥  turnen echt mijn passie was? Ik heb 11 jaar op relatief hoog niveau geturnd en ik kan er nog steeds geen afscheid van nemen. Daarom ga ik op donderdagavond altijd naar het oud-turnstersuur (a.k.a. oma-uur). Het is altijd meer voor onze lach- en kaakspieren, maar toch.

♥ ik gek ben op Disney-films en dat ik er stiekem soms bij huil? Ze vertellen allemaal zo’n mooi verhaal! En ze zijn natuurlijk ontzettend leuk.

Wat is een feitje over jou?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)