Zo, hallo. Daar ben ik weer – soort van. De artikelen die de afgelopen paar weken online zijn gekomen, zijn vrijwel alleen maar weekartikelen geweest. En dat voelt raar, maar ik moest het even wat rustiger aan doen van mezelf. Aangezien het dus zo lang zo goed als stil is geweest, vond ik het vandaag wel tijd voor een update. Hoe gaat het met mij? Dat vertel ik vandaag.

Druk, druk, druk op werk

Op werk gaat het goed. Het is de laatste weken gigantisch druk geweest en dat heeft me heel erg bezig gehouden. Dat merkte ik dan vervolgens ook wel ‘s avonds en in de weekenden. Dan was ik gewoon echt moe en wilde ik niets anders dan relaxen. Maar we zijn wel wat nieuwe projectjes gestart op werk, waaronder video’s filmen voor op onze blog en socialmediakanalen. Daardoor heb ik een stukje over setting, geluid en licht geleerd, maar ook over regie en videobewerking. Dat is vooral leuk, omdat ik die tips weer kan toepassen op mijn eigen video’s! Daarnaast ben ik bezig geweest met een lijstje met taken om op te gaan pakken, waardoor we onszelf meer kunnen laten zien en onze eigen website ook weer kunnen optimaliseren. Zo blijf ik, naast de werkzaamheden voor klanten, lekker bezig.

Een tikkeltje vermoeid, maar steeds meer energie

Hoe het dan met mij gaat? Ik ben moe. Inmiddels al best een tijdje en daardoor besloot ik laatst gewoon alleen te bloggen en te filmen/editen als ik er echt zin in had en verder deed ik gewoon relaxed. Ik probeerde minder plannen te maken (en ook minder ver vooruit) en wat vaker de weekenden vrij te houden. Totdat ik weer wat meer energie zou krijgen. Langzaam, maar zeker gaat het weer de goede kant op. Ik ben nog steeds vaak moe en zeker na een dag werken, maar ik krijg weer meer energie. Meer zin om dingen te doen en plannen te maken. Maar alles op zijn tijd. Geen gehaast, op mijn eigen tempo en alleen als ik er zin in heb. Want het is allemaal niet zo makkelijk; 32 uur werken, een blog en YouTube-kanaal onderhouden, actief zijn op social media, mama helpen met haar webshop, een sociaal leven onderhouden, sporten en ook nog ergens de tijd vinden om uit te rusten. Ik ben nog een beetje zoekende naar de balans hierin. Dus als er mensen tips hebben, laat ze zeker in de reacties achter!

Wel merk ik dat het weer ook heel erg meespeelt in hoe ik me voel. Als de zon schijnt, heb ik veel meer zin om dingen te ondernemen en te gaan doen, dan wanneer het grijs en koud is buiten. Daarom kijk ik ook gewoon zo erg uit naar de lente en zomer, en vooral ook naar de vakantie die er over een paar maandjes aan zit te komen. Daar ben ik ook gewoon echt aan toe!

Van #lieverluidanmoe naar #fitgirl

Iets wat wel heel goed gaat en waar ik ook een fijn ritme in heb gevonden, is het sporten. Ik doe nu ongeveer 9 maanden aan crossfit en stiekem vind ik het best leuk. Ook al is het zwaar. En ga ik eigenlijk altijd dood. Ik doe nu twee keer in de week een crossfit training, iedere maandag- en woensdagavond en pak dan op vrijdagochtend een circuittraining met mama in het bos. Ik vind het fijn dat er een bepaald ritme in zit. Dat ik weet wanneer ik ga sporten en dat het ook steeds beter gaat. Ik voel dat mijn lichaam veel meer kan hebben en ook mijn conditie en uithoudingsvermogen verbeteren nog iedere dag. Je ziet het ook aan mijn lichaam. Ik heb eigenlijk van mijn zevende tot zeventiende op hoog niveau gesport, dus had altijd al de aanleg om brede schouders, gespierde armen en opvallende buikspieren te krijgen. Die zijn weer terug. Na zo’n korte tijd. Daarnaast probeer ik ook nog elke week naar de turnhal te gaan, dus praktisch gezien ben ik vier keer in de week aan het sporten. Soms vind ik mezelf ook wel fanatiek, haha.

Verstand(skiezen) verloren

Vorige maand zijn er twee verstandskiezen verwijderd. Ik moet eerlijk toegeven dat ik de hele procedure zelf vond meevallen en ik stond zo weer buiten. Maar ik heb toch zeker anderhalve week veel last gehad van spierpijn, kaakpijn en wondpijn. Dat is nu gelukkig over, maar het riedeltje gaat weer opnieuw beginnen. Vandaag (dus de dag dat dit artikel online komt) gaan mijn andere twee verstandskiezen eruit. Ik hoop dat ik genoeg energie en zo min mogelijk pijn heb, zodat ik gewoon wat blogjes kan typen of foto’s kan maken. Maar ik ga het ook lekker rustig aan doen en duimen dat het allemaal weer gaat meevallen (of in elk geval niet erger gaat zijn dan de vorige keer). We will see.

Het bloggen en YouTuben weer oppakken

Dat het hier en op mijn YouTube-kanaal stil is geweest, kun je haast niet gemist hebben. Door het gebrek aan energie of zin op de momenten dat ik tijd had, en het gebrek aan tijd op de momenten dat ik zin en energie had (snappen jullie hem nog?), zijn er maar weinig blogs en video’s verschenen. Nu ik weer wat meer zin en energie krijg (mede door het lentezonnetje – als die schijnt), wil ik ook kijken of ik het allemaal langzaam weer kan oppakken. Ik heb genoeg ideetjes en ook nog een bak met onbewerkte video’s en foto’s klaarstaan om te delen. Met dit artikel is het begin er weer en laten we hopen dat het er snel weer meer mogen zijn!

Hoe gaat het met jou?