Hii. Het is inmiddels alweer een hele tijd geleden dat ik een update gaf met hoe het met mij gaat en wat er momenteel speelt in mijn leven (klinkt heftig, maar is het gelukkig niet!). Natuurlijk zien jullie wel het een en ander voorbijkomen in bijvoorbeeld mijn weekartikelen, maar vandaag is het weer eens tijd voor een echte, op zichzelf staande update. Ik beschrijf 5x hoe het met mij gaat. Lees je mee?

Proef-samenwonen

Wanneer jullie dit lezen, zijn Jorn en ik al bijna twee weken aan het proef-samenwonen. Mijn ouders en broertje zitten lekker in Italië, dus wij passen op het huis en Pien. Het is wel even wennen hoor, zelf eten moeten koken als je uit werk komt en zelf wasjes draaien. Maar gelukkig gaat het heel erg goed en ook tussen ons. Zo hebben we in elk geval een keer geoefend voor als het ooit echt mag gaan gebeuren.

Work, work, work..

Op mijn werk gaat het ook goed. Het is lekker druk en ik krijg ook allerlei nieuwe klusjes erbij. Bovendien liep mijn contract tot eind juni en die was toen weer verlengd met een halfjaar. Dus tot 27 december werk ik er sowieso nog en ik heb het gelukkig ook nog heel erg naar mijn zin. Ik heb leuke collega’s (werken met mannen is echt relaxed, want je hebt geen gezeur wat vrouwen soms hebben onder elkaar) en het werk is gevarieerd.

Een weekendje Brugge

Aankomend weekend gaan Jorn en ik lekker drie daagjes naar Brugge. Dat was nog mijn verjaardagscadeautje en na lang uitstellen, mag ik hem eindelijk innen. We hebben een hotelletje geboekt met lekker ontbijt en de eerste dag zelfs spa erbij. We willen gewoon vooral lekker rustig aan doen, de stad ontdekken en genieten met elkaar. Hebben jullie nog tips? Laat het dan zeker in de reacties weten, want wij zijn er allebei nog nooit geweest!

5 dagen naar Londen

Een cadeautje wat ik Jorn gaf toen we 7 jaar samen waren (afgelopen juni) was een stedentripje Londen. Omdat ik weet hoe gek hij op die stad is (en ik zelf natuurlijk ook) en we er graag weer heen wilden. In eerste instantie waren we van plan om 4 dagen te gaan, maar de trein was goedkoper als we 5 dagen gingen. Ook geen ramp! We gaan weer naar hetzelfde hotelletje als de vorige keer en hebben er allebei onwijs veel zin in! We gaan overigens in oktober pas, dus we moeten nog wel eeeventjes wachten.

Blog & YouTube weer oppakken

Je hebt het wellicht al gemerkt, maar de laatste tijd ben ik weer lekker bezig met foto’s maken, blogjes typen, video’s filmen en editen. Dat heeft een hele tijd op een laag pitje gestaan, maar inmiddels heb ik de smaak weer goed te pakken! Vooral het filmen en editen gaat erg goed en ik heb ontzettend veel video’s ‘in de wacht’ staan. Ook ideeën voor artikelen zijn er in overvloed, dus hopelijk kan ik deze flow voorlopig vasthouden!

Hoe gaat het met jou?