Ik dacht dat ik dit jaar laat was met mijn doelen en dromen voor 2020, maar vorig jaar was ik nog een beetje later. Toen deelde ik de doelen en dromen voor 2019 pas in februari. Heb ik toch weer een weekje gewonnen in mijn planning, yes! Maar even zonder grappen: een nieuw jaar betekent weer nieuwe doelen en dromen om te gaan behalen! Ook zijn er doelen van vorig jaar die ik nog niet heb gehaald, dus wie weet heb ik dit jaar weer een nieuwe kans. Over welke doelen en dromen ik het heb? Dat lees je vandaag!

Een huisje voor Jorn en mij

Hallo, hoe lang droom ik hier al over? Zeker een jaar, maar zelfs nog wel langer. Dit jaar zijn we alweer 9 jaar samen, dus het wordt de hoogste tijd voor een huisje voor Jorn en mij. Inmiddels werken we ook allebei, dus ik heb er een goed gevoel over dat 2020 ons jaar gaat worden. We kijken al een beetje rond, hebben een hypotheek-adviesgesprek gehad en misschien zijn we zelfs al ergens mee bezig… 😉 Superspannend! Dus een droom, en zeker ook een doel voor dit jaar die ik hoop écht te gaan behalen: eindelijk samen gaan wonen!

Een tripje naar New York plannen

Vorig jaar zijn Jorn en ik twee weken naar Italië geweest en spendeerden we een weekendje in Praag. Allebei heel erg leuk natuurlijk, maar er is een stad die al HEEL lang bovenaan mijn lijstje staat om te bezoeken: New York. Maar ook hier wilde ik een beetje mee wachten tot we allebei een baan hadden, zodat je gewoon veel beter kan sparen. New York is niet goedkoop en we willen ook gewoon leuke dingen doen samen. Ik heb tegen Jorn gezegd dat ik dit jaar wil gaan sparen om aan het einde van het jaar deze stedentrip te kunnen doen. Een mooi doel!

Plezier blijven houden in mijn baan

Begin januari ben ik begonnen bij mijn nieuwe baan als contentmarketeer bij Otentic Perfumes. Tot nu toe heb ik het daar zó erg naar mijn zin. De branche is fantastisch, ik heb ontzettend leuke collega’s van wie ik ook heel veel leer en ook mijn werkzaamheden bevallen tot nu toe heel goed. En ik doe zelfs nog bij lange na niet alles wat ik uiteindelijk kan gaan doen. Mijn droom en doel voor dit jaar is dan ook om het plezier dat ik nu beleef te blijven houden. Nu verwacht ik dat dit wel helemaal goed gaat komen, want het voelt echt alsof ik mijn plekkie heb gevonden!

Een stedentrip Kopenhagen met vriendinnen

Inmiddels voelt Parijs met Daphne en Brittany alweer als 10 jaar geleden (het is minder dan twee jaar terug, maar veel te lang geleden). Vorig jaar hadden we dan ook bedacht om een weekendje Kopenhagen te gaan boeken met z’n drietjes. Omdat het zo leuk was in Parijs met elkaar. Uiteindelijk is dat niet gelukt, omdat ze allebei een huisje kochten. Dit jaar lijkt het me wel heel erg leuk om die trip alsnog te gaan boeken. We zijn alledrie nog nooit in Kopenhagen geweest, dus dat maakt het extra leuk!

Mijn website lanceren & 5 klanten helpen

Sinds 1 oktober 2019 ben ik zelfstandig ondernemer, naast mijn baan in loondienst. Hoewel de vorderingen voor het opzetten van mijn onderneming nog niet echt opschieten, heb ik als doel gesteld om dit jaar écht mijn website te gaan lanceren. Het duurt nu al veel te lang namelijk, haha. Binnenkort ga ik er maar eens een weekendje goed voor zitten, want anders komt het er nooit meer van. Daarnaast lijkt het me heel gaaf om ondertussen te gaan zoeken naar klanten die ik kan helpen. Omdat ik maar één werkdag beschikbaar ben voor klanten, heb ik voor nu het doel gesteld om in 2020 op zijn minst 5 klanten te helpen met contentmarketing/content creatie.

Gezond en fit blijven

2019 was over het algemeen gewoon een goed jaar voor mij. Ik voelde me goed, had een lekker ritme met sporten en deed leuke dingen. Toch was er even een periode vorig jaar waarin ik minder lekker in mijn vel zat. Gelukkig gaat het weer helemaal goed! Er komen leuke dingen aan, ik vind mijn baan leuk en Jorn en ik zijn ook nog steeds gelukkig. Die positieve flow, ook wat betreft sporten, wil ik graag voortzetten in 2020. Een mooi doel lijkt me!

Wat zijn jouw doelen en dromen voor 2020?