DSC_0140Hoi allemaal. De afgelopen 22 weken hebben bijna alleen maar in het teken gestaan van stage. Zoals jullie misschien wel weten, liep ik stage bij onder andere de webredactie van vtwonen. Die leuke, leerzame en vooral ook gezellige periode zit erop. De tijd is écht voorbij gevlogen. Het lijkt wel de dag van gisteren dat ik begon, maar dat was 17 augustus. Het zit erop. Wat nu? Wat ga ik nu doen? Je leest het vandaag!

Vakantie

Op dit moment heb ik lekker even vakantie. Hoewel ik het heel erg leuk heb gehad, was het toch ook best vermoeiend af en toe. Ik maakte uren van 40 uur per week en dat was ik dus totaal niet gewend. De komende 3 weken ga ik dus lekker even bijtanken en zo min mogelijk doen.

Bloggen & video’s opnemen

De komende weken wil ik me gaan focussen op het bloggen en video’s maken. Ik wil me hierin verbeteren, dus ik wil me echt gaan verdiepen in – misschien op dat moment wel saaie – stof om bijvoorbeeld mooiere foto’s te maken en alle ins en outs van YouTube te leren kennen. Daarbij wil ik proberen elke dag een artikel online te knallen en misschien upload ik soms een extra video. Ik zit in elk geval vol ideeën, dus hopelijk kan ik ze allemaal uitwerken.

Weekend Antwerpen

Daarbij ga ik aankomend weekend nog lekker een weekend weg. Voor Jorn zijn verjaardag gaf ik hem een weekend Antwerpen en het is eindelijk zo ver. We gaan vrijdagavond vanuit zijn school heen en zondagmiddag of begin van de avond weer terug naar huis. We gaan lekker eten, koffie drinken, wafels eten, shoppen, de toerist uithangen en vooral samen tijd besteden. Ik heb er veel zin in! Heb je nog tips? Laat het vooral in de reacties weten!

Op zoek naar een bijbaan

Toen ik aan mijn stage begon, heb ik mijn werk bij Bread! op Schiphol opgezegd. Ik vond het eerlijk gezegd niet heel leuk om te doen en daarbij was het gewoon veel te veel voor mij. Het werk was zwaar en 6 dagen was zwaar. Maar dat betekent nu dus wel, dat ik geen inkomen meer heb. Ik kreeg stagevergoeding en daar deed ik leuke dingen van. Dat kan nu niet meer, dus de komende weken ga ik als een gek solliciteren in de hoop dat ik iets leuks kan vinden. Momenteel zit ik op 3 reacties te wachten. Spannend!

Minoren

In de tweede week van februari moet ik weer naar school. Ik ga dan twee minoren volgen. Ik begin met de minor Cambridge Higher Education English. Hiervoor gaan we ook 5 dagen naar de universiteit in York, Engeland. Ik heb er veel zin in en hopelijk kan ik mijn Engels verbeteren! Na 10 weken Engels ga ik de minor PR en Social Media volgen. Deze lijkt mij vooral interessant voor mijn blog en stiekem hoop ik dan ook veel informatie te kunnen toepassen op mijn blog. Ik ben benieuwd! Eerst nog even van mijn vakantie genieten, haha.

Lief als je een reactie achterlaat!

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)