persoonlijke update

Hoi allemaal. Het is alweer even geleden dat ik een persoonlijke artikel plaatste. De laatste tijd ben ik lekker druk bezig en zijn er een aantal dingen veranderd. Daarom leek het mij tijd voor een persoonlijke update. Waar houd ik me veel mee bezig, hoe gaat het met mij en wat is er allemaal op mijn pad gekomen? Je leest het in deze persoonlijke update!

Nieuwe bijbaan

Veel van jullie zal dit waarschijnlijk al wel weten, maar ik heb sinds 13 februari een nieuwe bijbaan! Vanaf nu werk ik elke vrijdagavond en zaterdag overdag bij Sparnaaij Juweliers in Hoofddorp. Ik heb mijn eerste dagen al gehad en ik moet nog ontzettend wennen. Het is werk is zó anders, maar wel echt leuk anders. Ik merk dat ik hier echt een uitdaging uit kan halen, omdat er altijd weer wat nieuws te leren valt. Hopelijk kan ik hier voorlopig nog even blijven!

Minor Cambridge Engels

Begin februari ben ik ook begonnen aan mijn minor Engels. Het was even wennen toen ik weer naar school moest na een stage van ruim 5 maanden en 3 weken vakantie. Gelukkig heb ik maar op twee dagen les. Jammer genoeg zijn het wel dagen tot laat, maar ach. Ik merk dat ik het heel leuk vind om meer over Groot-Brittannië en de Engelse taal te leren, maar het is ook wel erg lastig. We maken veel uren achter elkaar en alles is in het Engels. Best wel pittig dus.

Binnenkort gaan we dus nog 3 dagen naar Liverpool. In een eerder artikel vertelde ik jullie dat we naar York zouden gaan, maar snel daarna kregen we te horen dat dat niet door kon gaan. En dus is het Liverpool geworden. Daar gaan we lekker aan sightseeing doen, cultuur snuffelen, naar de Universiteit en naar het theater. Ik heb er zin in!

Hoe gaat het met mij

Met mij gaat het goed. Heb de laatste tijd wel wat vaker en sneller last van vermoeidheid en ik ben ook al tijden verkouden. Gelukkig is er niks aan de hand, zoals bleek uit bloedonderzoek. Dus gelukkig hoef ik me geen zorgen te maken en ga ik gewoon door. En dat gaat nog steeds goed. Ook met mijn enkelblessure gaat het goed. Sinds ik weet dat alles vanuit mijn scheve heupen komt en ik daarvoor naar de chiropractor ga, merk ik dat het veel beter gaat. De behandelingen slaan dus aan!

Verder zit ik goed in mijn vel. Met mijn blog gaat het de laatste tijd supergoed, ik ben omringd door superlieve vrienden en familie en op school vind ik de minor ook helemaal leuk. Daarbij vind ik mijn nieuwe baantje ook superleuk, waardoor ik nog beter in mijn vel zit. Ik hoop dat het voorlopig zo mag blijven!

Leuke samenwerkingen

Woehoeee, ik vertelde het hierboven al kort: het gaat supergoed met mijn blog. De laatste weken heb ik allerlei mails ontvangen voor leuke samenwerkingen. Ik vind het bloggen superleuk om te doen en ongeacht de hoeveelheid samenwerkingen en mindere dagen blijf ik doorgaan. Maar toch is het stiekem supertof om van een bedrijf een mail te krijgen voor een samenwerking, omdat ze vinden dat je het leuk doet. Dat motiveert stiekem nog weer extra om door te blijven gaan!

Ik ben bijna jarig

Ja, je leest het goed. Ik ben bijna jarig! En dan mag ik mezelf geen tiener meer noemen, want dan word ik alweer 20 – ik voel me oud (geintje). Of zoals opa zou zeggen “Maar dan ben je toch twee keer een tiener?”. Jullie zullen het vanzelf voorbij zien komen en wie jarig is trakteert. Er komt ook een leuke verrassing aan, zowel vanwege mijn verjaardag als voor mijn 200 Bloglovin’ volgers-mijlpaal. Dus.. Houd mijn blog in de gaten!

Dan was dat het alweer voor deze – nogal lange – persoonlijke update. Nu weten jullie weer een beetje wat er speelt in mijn leven, buiten de weekartikelen om. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

Laat je een reactie achter?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)