De laatste tijd ben ik best wel druk. Druk met werken, druk met de voorbereidingen voor mijn eigen onderneming, druk met bloggen en druk met mijn sociale leven onderhouden. Juist daarom waardeer ik de dagen waarop ik volledig kan relaxen en helemaal niks hoef te doen, het allermeest. Ook al zijn die sporadisch tegenwoordig. Maar wat doe ik het liefst op zo’n relax dagje? Dat vertel ik vandaag!

Uitslapen & in bed blijven liggen

Oké, ik geef toe. Ik ben niet zo heel goed in uitslapen (tenzij je me om half 2 ‘s nachts in bed legt). Maar ik vind het wel heerlijk om geen wekkertje te hoeven zetten en vervolgens nog lekker in bed te blijven liggen. De ene keer begin ik meteen lekker met een serie op mijn laptop of zet ik een YouTube-video op. De andere keer vind ik het heerlijk om een boek te gaan lezen en zo rustig op te starten. Daarna trek ik lekker een badjas aan en verplaats ik mezelf naar de bank.

Hele dag in mijn pyjama zitten

Aangezien ik toch geen verplichtingen heb, vind ik heerlijk om de hele dag in mijn pyjama te blijven. Veel van mijn pyjama’s zijn alleen wel aan vervanging toe, dus ik zoek nog een nieuwe. Gelukkig heeft Hunkemöller genoeg mooie pyjama’s voor dames in de collectie. Daar kan ik vast wel een pyjama vinden die geschikt is om in te slapen én om de hele dag lekker lui in te zijn.

Heel veel thee en koffie drinken

Een dagje lui op de bank of in bed gaat ook samen met heel veel thee en koffie drinken. Je kunt nooit genoeg thee of koffie drinken en ik zou deze lekker afwisselen. Dan wel graag onder een dekentje en met de tv aan. Heerlijk!

Goede film of serie kijken

Als ik dan toch de hele dag niks doe en tv kijk, dan het liefst wel met een goede/leuke film of serie op. Zo heb ik Gossip Girl en Friends al twee keer gezien en ook The Blacklist kan ik zeker aanraden. Ook filmmarathons zijn leuk om te doen. Bijvoorbeeld als het slecht weer of koud is buiten, dan zijn de Harry Potter-films heerlijk om te bingen. Heb je ook meteen genoeg om te kijken, haha. Of gewoon een lekkere romantische komedie. Willen jullie een artikel met serie- en filmtips? Laat het dan even weten!

In bad

Of ik nu maar een paar uurtjes niks heb of een hele dag; ik geniet er zo ontzettend van als ik lekker in bad kan gaan. Ik gooi een bath bomb erin, temperatuurtje omhoog en ik kan zo een uur zitten. Vaak neem ik een boek mee, zodat ik ook weer eens wat lees in plaats van tv kijk. Maar sinds kort neem ik ook mijn laptop met Netflix of YouTube-video’s weleens mee. Enige nadeel daarvan is dat ik naderhand vaak nog even mijn haar wil wassen onder de douche en dan moet mijn laptop uit de vochtige badkamer, haha. Maar goed: een momentje voor mezelf in bad kan niet ontbreken op een relaxed dagje.

Verder is het natuurlijk gewoon lekker om helemaal geen verplichtingen te hebben. Geen redenen om de deur uit te moeten. Geen dingen die geregeld moeten worden. Gewoon. Even helemaal niks. Zo kan ik lekker tot rust komen!

Wat doe jij het liefst op een relax dagje?

PS Dit artikel betreft een samenwerking met Hunkemöller. Lees mijn disclaimer.