We hebben al heel wat heerlijke lentedagen gehad, maar afgelopen zondag leek het haast wel zomer! Met temperaturen boven de 20 graden was ik dan ook lekker in mijn jurkje buiten te vinden. Toen ik even om me heen keek, kwam ik erachter dat de tuin alweer heel mooi in bloei staat en daarom pakte ik mijn camera én 50 mm lens erbij en schoot ik wat foto’s. Vandaag de eerste lentefoto’s van 2017!

dsc_0233  dsc_0229 dsc_0245  dsc_0223  dsc_0218

Er viel nog niet heel veel te fotograferen in de tuin, omdat alles nog aan het begin van de bloei is. Daarom probeerde ik zo veel mogelijk foto’s te maken van de planten die wél al in bloei zijn. De ‘gebroken hartjes’ staan er al supermooi bij. Mijn favoriete foto is die met het schattige roze bloemetje. Ik moest er even voor tussen alle andere bloemetjes gaan staan, maar het lukte uiteindelijk wel heel goed.

Ik kan niet wachten op nog meer zonnige dagen en nog meer bloemetjes in de tuin om te fotograferen. Ook wil ik wat vaker met de camera op pad gaan om foto’s te maken, zowel van de natuur als outfits.

Welke foto is jouw favoriet?

liefs Joyce