Hoooi. Vorige week konden jullie een uitgebreide outfit of the day zien van mijn blaadjesjurk van My Jewellery. Mijn fotografe van die dag was Irina en ze bleef maar klikken. Hierdoor kwamen er best veel grappige en gekke foto’s op mijn sd-kaartje te staan, die ik maar al te graag ook met jullie wil delen. Foto’s maken gaat namelijk niet altijd over rozen..

img_0560

Als je met iemand bent die gewoon foto’s blijft maken van je en jij zo iemand bent die niet stopt met praten, dan krijg je dus dit soort taferelen. Ik zit nog midden in mijn verhaal en Irina klikt gewoon lekker door. Dit was trouwens ook niet de enige foto waarop ik aan het praten was, haha.

img_0555 img_0514 img_0512

Ook gekke bekken trekken en rare poses aannemen ben ik heel goed in. Ik kan ook nooit een hele ‘fotosessie’ serieus blijven, maar ik moet gewoon even een beetje gek doen. Zo ben ik nu eenmaal en dan krijg je dus de bovenstaande foto’s.

img_0522

Of zoiets.. Tsja, hier valt niet zoveel over te zeggen eigenlijk.

collage-2

Nog meer rare poses en gekke bekken. Ik snap ook niet waarom ik dit soort dingen doe, want er liepen daar ook genoeg andere mensen rond die me hadden kunnen zien. Wat een weirdo ben ik ook.

Veel ‘actiefoto’s’ had ik ook door Irina met haar geklik, want als ik bezig was met mijn haar of sieraden dan maakte ze gewoon nog steeds foto’s. Dan zie je dus dat ik mij volledig focus op het herorganiseren van een armbandje. Superbelangrijk natuurlijk.

img_0516

Dit is eigenlijk niet echt een gekke foto, maar eerder een onbewuste leuke foto. Hier bewoog ik waarschijnlijk net waardoor mijn haar naar achter zwiepte. Het effect is stiekem best leuk, maar eigenlijk was het ook niet helemaal de bedoeling, want hierdoor was hij toch wat bewogen.

img_0526

En natuurlijk krijg je van al die gekke bekken ook weleens de slappe lach. Dat resulteerde in deze foto. Tsja, wat zal ik er verder nog van zeggen.

Zo zie je dus maar dat het maken van de juiste foto(‘s) soms best lastig kan zijn. Zeker als je met mij op stap bent, want ik heb zo af en toe mijn gekke trekjes. Maar we hebben zeker gelachen en het heeft toch ook nog geresulteerd in een leuk artikel! Haha.

Herken jij dit probleem ook?

liefs Joyce