Hoooi. Vorige week donderdag gingen Jorn en ik weer naar Ouwehands Dierenpark, want eindelijk mochten de panda’s naar buiten! Als abonnementhouder mochten wij namelijk als één van de eersten komen kijken na de officiële opening. Leuk! Ik nam mijn spiegelreflexcamera mee en Jorn mijn oude vlogcamera en we schoten heeeeel veel foto’s. Vandaag een aantal collages en foto’s.

Foto’s Joyce

fotos-joyce-xing-ya

Xing Ya (het mannetje) deed niks anders dan slapen en eten.

fotos-joyce-wu-wen

Wu Wen (het vrouwtje) kwam pas later op de dag in actie, maar daar moest ze gauw weer van bijkomen.
  fotos-joyce-3

De enige actieve pinguïn, de rest lag lekker in de schaduw. – NEMO, haha!
  fotos-joyce-2

Lekker eten – Deze mama had haar baby op haar rug, te schattig!
  fotos-joyce

De leeuwen lagen lekker van het zonnetje te genieten.
 dsc_0275

Even lachen naar het vogeltje.
  dsc_0232

Nom, nom, nom..

Ik maakte de foto’s met mijn Nikon D3200 en een 18-105 mm lens. Ik kon daardoor redelijk ver inzoomen. De meeste foto’s die ik maakte, vind ik echt heel goed gelukt. Kiezen was dan ook best lastig, haha. Wu Wen was vrijwel de hele dag heel erg lui, maar kwam aan het einde van de dag toch even in beweging. Ze moest dan ook even bijkomen van het rennen in haar bad, haha. Xing Ya was niet superactief, maar ging telkens gewoon zitten eten. Overigens trok hij gewoon de bamboe van Hollandse bodem uit de grond om te eten.

Welke foto is jouw favoriet?

Foto’s Jorn

fotos-jorn

Deze beer keek ons echt creepy aan toen we foto’s gingen maken. – Deze leeuwin spiekte even snel in de camera.

fotos-jorn-xing-ya

Xing Ya lag de halve dag zo te slapen in het binnenverblijf. – Hij kwam daarentegen wel naar buiten voor een portie bamboe en die at hij op in zijn huisje. 

fotos-jorn-wu-wen

Jorn kreeg Wu Wen haar ‘actieve’ momenten wel op de foto.

fotos-jorn-2

Niet alleen de panda’s waren lui, ook de rode panda’s konden er wat van. Lekker bungelen. – Ik heb de giraffen nog nooit iets anders zien doen dan eten.

fotos-jorn-wu-wen

Wu Wen ging ook lekker bamboe eten buiten. – Vervolgens kreeg ze een gekke bui en klom ze in allerlei bomen en rende ze het hele verblijf door.

Jorn maakte zijn foto’s met mijn oude vlogcamera die hij van me heeft overgenomen. Dat is de Sony DSC-WX500 en ook zijn foto’s zijn supergoed gelukt. Daarom leek het mij deze keer ook leuk om een paar van zijn foto’s in het artikel erbij te doen. Bovendien had hij wat meer foto’s van Wu Wen gemaakt. Ik vind die foto waar ze in die boom hangt echt geweldig, maar ook die in haar huisje vind ik leuk.

Welke foto is hiervan jouw favoriet?

Ga jij nog een bezoekje brengen aan de panda’s?

liefs Joyce