Hoiiii. Ik heb echt een hekel aan kou en winter, maar soms kan de winter ook heel mooi zijn. De laatste week is het ontzettend koud (het vriest gewoon de hele dag en ik kan het niet handelen) en door de mist was er uitgesneeuwde mist ontstaan. Dat gaf een supermooi effect en daarom ging ik met mama en de camera op pad!

Het was een waar winter wonderland buiten en mama en ik bleven maar foto’s maken. Bij ons in de buurt zit een klein meertje en we besloten daarheen te wandelen. Gelukkig ging ook net de zon schijnen, dus de plaatjes waren nóg mooier geworden. Kiezen was ontzettend moeilijk, maar hieronder staan mijn favorieten!

dsc_0370winter wonderlandwinter wonderlandwinter wonderlandwinter wonderlandwinter wonderlandwinter wonderlandwinter wonderland

Als ik uit deze reeks mijn top 3 moest kiezen, dan zijn dat mijn laatste drie foto’s haha. Het bolletje vond ik gewoon superschattig. De foto waarop mama te zien is, is qua belichting en effect heel mooi geworden en de laatste foto is gewoon het geheel. Echt alles was wit en dat gaf zo’n mooi effect. Op deze foto is dat het meeste zichtbaar.

Ik wil veel vaker met m’n camera op pad gaan, want ik vergeet heel vaak hoe leuk ik het vind. Maar dan natuurlijk wel als het iets warmer is, want ik had nu bevroren handen, haha.

Welke foto vind jij het mooist?

liefs Joyce