Calvin Klein In 2 u

Hoihoi. Voor mijn verjaardag kreeg ik twee nieuwe parfums – altijd lekker – en eentje daarvan is de Calvin Klein IN 2 U. Een parfum waarvan meteen meerdere mensen mij vertelden dat deze heel lekker ruikt. Daar was ik natuurlijk nieuwsgierig naar. Of ik enthousiast ben? Daar kom je achter als je snel verder leest!

DSC_0278DSC_0284

De verpakking waar de eau de toilette in zit is vrij simpel, maar wel leuk. Het basic design zorgt er alleen niet voor dat hij eruit springt tussen mijn andere parfums. Maar wat ik wel een pluspunt vind: er zit niet teveel poespas op en je krijgt waar voor je geld. Daar bedoel ik mee dat de dop klein en simpel is en niet de hele verpakking betreft – dus dat wanneer je de dop eraf haalt, er maar een miniflesje overblijft.

DSC_0282

Op de flacon zelf staat ook nog CK IN 2 U – de naam van het parfum. Dat vind ik dan wel weer een leuk detail!

Zo wordt het parfum omschreven volgens Douglas:

CK IN2U for her kan omschreven worden als fris en bloemig met een houtachtige, oriëntaalse basis. De compositie opent met frisse roze grapefruit en bergamot met een noot van aalbesblaadjes. Het interessante hart bestaat uit noten van suikerorchidee en witte cactus. De oriëntaalse basisnoot van deze Calvin Klein Eau de Toilette bestaat uit amber, rood cederhout en vanille.

Wanneer ik het parfum ruik, ruik ik direct een zoete, maar ook frisse geur. Dat komt zeker door de roze grapefruit en noten van suikerorchidee. Calvin Klein IN 2 U heeft daarbij ook een zachte en vooral niet overheersende geur. Een geur die je elke dag zou kunnen dragen. Daarbij is hij langhoudend, waardoor je er bijna heel de dag plezier van kunt hebben.

DSC_0282

Calvin Klein IN 2 U is een heerlijk, friszoete eau de toilette en kan ik je zeker aanraden als je nog op zoek bent naar een geurtje voor het voorjaar. Daarbij is het parfum fijn geprijsd: voor 100 ML betaal je bij Douglas slechts € 19,60. Toppertje voor erbij, toch?

Zou jij dit parfum kopen?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)