Hoooi. Nu het bijna zomer is, is het weer tijd voor lekkere frisse en zoete parfums. Ze schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond en heel veel merken proberen iets lekkers te maken. Ook Etos heeft een nieuw parfum uitgebracht, het Etos Sunny Breeze parfum. Dit parfum kun je gewoon dragen tijdens het zonnen. Dat klinkt alvast goed! Laten we snel verder kijken.

Vormgeving Etos Sunny Breeze parfum

Etos Sunny Breeze parfum  Etos Sunny Breeze parfum

Het Etos Sunny Breeze parfum zit in een smalle, langwerpige verpakking. Het doosje waar deze in zit is heel erg kleurrijk en doet me echt denken aan de zomer: de zee, de gele en roze gloed van de zon, een verfrissend citroentje en een zoete bloem. De verpakking laat meteen zien waar het parfum op gebaseerd is. De flacon zelf is vrij simpel. Het glas is stevig, het logo en de naam staan erop en door de flacon zie je de kleur van het parfum. Heel bijzonder is hij niet, maar ik vind het ook geen lelijke verpakking.

Geur Etos Sunny Breeze parfum

Etos Sunny Breeze parfum  Etos Sunny Breeze parfum

Volgens Etos is ‘Sunny Breeze’ een fris, fruitig en vooral zomers parfum. Een mix van sensueel amber, gouden citrus, fruitige abrikoos en sprankelende cassis roept direct het verlangen op van een exotische strandvakantie. Daarbij zegt Etos het volgende:

“Etos Sunny Breeze is één van de weinige parfums die je tijdens het zonnen kunt dragen, zonder schade aan je huid aan te richten. Vlekken en uitslag behoren tot het verleden wat dit parfum ook zeer geschikt maakt voor de gevoelige huid.”

Sunny Breeze zou dus geen schade aan de huid aanrichten, waardoor je hem dus elke zomerdag kunt dragen. Of je nu gaat zonnen op het strand, op het terras te vinden bent of gewoon lekker in je achtertuin zit: Sunny Breeze kun je altijd dragen.

Etos Sunny Breeze parfum Etos Sunny Breeze is één van de weinige parfums die je tijdens het zonnen kunt dragen, zonder schade aan je huid aan te richten. Vlekken en uitslag behoren tot het verleden wat dit parfum ook zeer geschikt maakt voor de gevoelige huid.

De belangrijkste noten van Sunny Breeze zijn citrus, cassis, abrikoos en amber. Wanneer ik het parfum op spuit, dan ruik ik eerst iets kruidigs: dat zal dan wel de amber zijn. Daarna wordt de geur iets zoeter en fruitiger, dus dan merk je meteen dat de cassis en abrikoos hun werk gaan doen. Zodra Sunny Breeze wat langer op mijn huid zit, wordt het ook echt een frisse geur door de citrus. De eerste keer moest ik even wennen aan de geur, maar inmiddels vind ik hem erg lekker. Hij blijft zeker 5-6 uurtjes hangen, maar daarna is hij niet meer zo sterk. Gelukkig vind ik het helemaal niet erg om hem nog een beetje extra te sprayen.

Conclusie Etos Sunny Breeze parfum

Etos Sunny Breeze parfum

Het Etos Sunny Breeze parfum vind ik een lekkere toevoeging aan mijn stash. Ik spray hem steeds lekker royaal in mijn nek en werk hem eventueel later op de dag nog even bij. De geur is fris, fruitig en lekker zomers. Bovendien is de prijs heel fijn, waardoor hij ook leuk is om voor ‘erbij’ te nemen, hihi!

Het Etos Sunny Breeze parfum is verkrijgbaar voor € 9,99. Dan heb je een flacon van 50 ml.

Zou jij dit parfum proberen?

liefs Joyce

PS Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen als Etosfriend.