2015-06-30 16.54.24

Hoi allemaal. Toen ik door de verschillende mapjes met foto’s op mijn laptop bladerde, verschenen er een aantal foto’s van Lancôme La Vie Est Belle. Ik keek er even naar en toen bedacht ik me ineens dat ik er nog geen artikeltje aan heb gewijd – en het is nog wel mijn all time favoriete parfum. Vandaag vertel ik je er dan eindelijk wat meer over!

2015-06-30 16.53.24

Het parfum zit in een simpel vierkant, maar toch chic doosje. De zijkanten zijn een beetje rosé gekleurd en in het witte vlak zitten nog allerlei glitters. Er staat groot de naam van het parfum op: La Vie Est Belle.

2015-06-30 16.54.19

De flacon vind ik echt ontzettend mooi. Je ziet direct dat je geen goedkoop parfum in je handen hebt. Het enige nadeel dat ik kan noemen, is dat de onderkant bijna net zo groot is als de hoeveelheid parfum die erin zit. Maar het is dan ook maar een flesje van 30 ml.

Zo wordt La Vie Est Belle omschreven door Douglas:

La Vie est Belle is een geur met de meest zeldzame en zuivere, natuurlijke ingrediënten. De pure extracten van iris, arabische jasmijn, oranjebloesem vormen de hartnoten, peer en zwarte bes als topnoot geven La Vie est Belle haar zoete geur terwijl patchouli, praline en vanille zorgen voor de diepere basisnoot. Deze geur is exclusief voor Lancôme ontwikkeld door drie toonaangevende Franse parfumeurs.

Als ik het parfum snuffel en op doe, ruik ik direct een heerlijke zoete en ook bloemige geur, gecreëerd door de iris, jasmijn en oranjebloesem gecombineerd met peer en zwarte bes. Gelukkig is de zoete geur niet te overheersend. Het is een heerlijke geur voor elke dag, maar omdat hij zo lekker – en duur  – is, doe ik er erg zuinig mee. Maar het is dan ook mijn favoriete parfum.

2015-06-30 16.54.34

Er hangt helaas een behoorlijk prijskaartje aan dit parfum, maar dan heb je wel een heerlijke, zoete en bloemige geur voor elke dag, speciaal ontwikkeld voor Lancôme. Bovendien blijft je hem gedurende de dag ruiken.

30 ml – € 66
50 ml – € 94,50
75 ml – € 120

Bovenstaande prijzen zijn de vaste prijzen. Momenteel zijn ze in de aanbieding bij Douglas, maar je kunt bijvoorbeeld ook wachten tot ze weer speciale kortingsacties hebben. Maar onthoud: La Vie Est Belle is het geld absoluut waard.

Heb jij Lancôme La Vie Est Belle al eens geprobeerd?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)