Hiii. Ik denk dat vrijwel iedereen het eerste parfum van Moschino wel kent: het parfum in de verpakking die lijkt op een fles schoonmaakmiddel. Een tijdje geleden is daar een nieuwe variant bijgekomen, namelijk de Moschino Pink Fresh Couture. Dezelfde verpakking, maar dan in zoetsappig roze. Ik vertel je vandaag wat ik ervan vind!

Vormgeving Moschino Pink Fresh Couture

Moschino Pink Fresh Couture

Het parfum zit in een simpel, rechthoekig doosje. Dit doosje ziet er ontzettend clean uit, maar heeft door de roze kleur toch een vrolijke uitstraling. Het logo van het parfum staat erop, informatie over de hoeveelheid en je ziet nog een klein stukje zilver verschijnen. Dat is ook het punt waar het doosje opent.

Moschino Pink Fresh Couture

De bovenkant van het doosje schuif je eraf en dan komt de iconische verpakking van het parfum tevoorschijn. Net als zijn voorganger, zit het Moschino Pink Fresh Couture parfum in een verpakking die lijkt op een fles schoonmaakmiddel. Ook hier is weer gedacht aan de roze kleur (het heet natuurlijk niet voor niets ‘pink’). Ik vind de verpakking echt geweldig en superorigineel.

Geur Moschino Pink Fresh Couture

Moschino Pink Fresh Couture

Moschino Pink Fresh Couture wordt omschreven als een uitbundig en helder parfum dat direct een verleidelijke mix van sprankelende en vrouwelijke noten onthult. De topnoten van het parfum bestaan uit roze grapefruit, cassis en lelietjes-van-dalen. De basis bestaat uit cederhout, ambrox en musk. Het hart van het parfum is rijk aan noten van wilde roos, roze hyacinth en granaatappelpitjes. Pink Fresh is een bloemig, fris, maar ergens ook wel kruidig parfum. Heel bijzonder.

Moschino Pink Fresh Couture

De eerste keer dat ik dit parfum rook, was al tijdens Brittany haar verjaardag en toen vond ik hem al heel lekker ruiken. Nu kon ik hem eindelijk eens op mijn eigen huidje proberen. Ik merk dat op mijn huid het parfum voornamelijk bloemig en fris is en wat minder kruidig. Daarom zou ik hem in het najaar niet zo heel vaak dragen en hem er in het voorjaar echt bijpakken. Ik vind het een typische voorjaarsgeur, maar wel superlekker.

Moschino Pink Fresh Couture

De enige afknapper: de dop. Het zou zoveel leuker zijn geweest als je met het pompje had kunnen sprayen alsof het een heus schoonmaakmiddel was. Maar helaas, we moeten het toch met een gewone spray doen. Op zich niet heel erg, want het parfum blijft gewoon heel lekker en leuk om te zien.

Conclusie Moschino Pink Fresh Couture

Moschino Pink Fresh Couture

Het Moschino Pink Fresh Couture is een heerlijk fris, bloemig parfum dat ik in het voorjaar zeker nog met veel liefde ga dragen. Voor nu pak ik hem er zo nu en dan bij, want hij is wel te lekker om helemaal te laten staan. De verpakking vind ik echt geweldig en valt daardoor op in mijn stash. Leuk!

Het Moschino Pink Fresh Couture is onder andere te koop bij Parfumania vanaf € 29,95 voor 30 ml. Bovendien vind je bij Parfumania nog veel meer parfums voor een supervoordelige prijs.

Heb jij al eens parfums van Moschino geprobeerd?

PS Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.