Hiii. Inmiddels is het alweer bijna Valentijnsdag en heel veel merken spelen daarop in. Ook een van mijn favoriete merken: Lush! Ik wilde heel graag wat dingen van de Valentijnscollectie scoren, dus toen ik in de buurt van een winkel was, besloot ik even te neuzen. Uiteraard ging ik met een aantal heerlijke dingetjes naar buiten. Vandaag de Lush Valentijn Shoplog!

LUSH Valentijn

Ik wist me goed in te houden en ging ‘maar’ met vier dingen naar huis. Het was alleen uiteindelijk een hoger totaalbedrag dan ik had bedacht van tevoren, ghehe. Dan te bedenken dat ik eigenlijk nog meer dingetjes wilde nemen. Ik kocht drie badproducten en een zeepje.

LUSH Valentijn

Ik kocht twee bath bombs: Cupid en Over and Over. Cupid is het schattige hartje linksboven en Over and Over is de oranje met gele bruisbal. De geuren zijn allebei lekker zoet en kruidig tegelijk. Ik ben heel benieuwd wat ze in bad gaan doen! Cupid is € 4,25 en Over and Over € 5,95.

Ook kocht ik een bubble bar: Unicorn Horn. Deze had ik vorig jaar ook en ik had niet zo lang geleden het allerlaatste stukje gebruikt. Ik vond hem superlekker, dus ik wilde gewoon weer een nieuwe. Ik merkte al meteen dat deze een stuk vettiger is, dus waarschijnlijk nog verzorgender. Jumjum! Unicorn Horn is € 5,95.

Als laatste besloot ik eens gek te doen en een stuk zeep te kopen. Normaal vind ik die superleuk en lekker ruiken, maar ik had er nog nooit eentje geprobeerd. De geur van Love You, Love You Lots vond ik heerlijk en daarom wilde ik daar zeker een stukje van proberen. Voor 100 gram betaal je € 6,95. Ik mocht overigens van het meisje kiezen welk stukje ik wilde, dus ik nam het hartje hihi.

LUSH Valentijn

Ik nam ook voor Jorn nog een Unicorn Horn mee en ik kreeg een stukje van de zeep gratis mee. De service bij de Lush op Amsterdam Centraal was echt super en ik heb me heerlijk vermaakt met de kleine rondleiding langs de nieuwe producten. Voorlopig kan ik weer even vooruit met badderen!

De Lush Valentijnscollectie is nu online en in de winkels verkrijgbaar.

Heb jij iets van de Lush Valentijnscollectie gekocht?

liefs Joyce