mini den haag shoplog

Hoi hoi. Afgelopen woensdag kon je mij vinden in Den Haag samen met Daphne om een dagje te shoppen, koffie te drinken, lekker te lunchen en bij te kletsen. Ik had daarvoor een mini wishlist gemaakt en met die items ging ik op stap. Helaas kocht ik maar een paar items van mijn wishlist, maar gelukkig slaagde ik wel voor andere dingen! Ik kocht wat bij Kiko en bij Zara en vandaag laat ik je de items zien. Kijk je mee?

Zara

mini den haag shoplog

Bij Zara scoorde ik twee items. Allereerst kocht ik deze prachtige kokerrok met blauw en wit. Met rokjeskoningin Daphne kon het ook niet anders dan dat ik met een rokje naar huis ging. Het model komt tot net boven de knie, zit supermooi, is leuk voor het voorjaar en had een superfijn prijsje. – € 12,95

mini den haag shoplog

En het tweede item wat ik scoorde stond op mijn wishlist. Namelijk dit toffe korte broekje met streepjes! Het is een midwaist model en valt ook wat langer aan de onderkant – maar niet te lang dat het raar zit. Ik vind deze echt heel leuk voor de zomer. Oh en ik paste met mijn S-billen in een XS! – € 19,95

Kiko

mini den haag shoplog

Natuurlijk kon ik de Kiko niet overslaan. En met een actie 3+3 producten gratis kan ik het natuurlijk niet laten om 6 items te scoren.

mini den haag shoplog

Ik kocht allereerst een nieuwe mascara. Ik had er veel goeds over gehoord en aangezien mijn Chanel mascara bijna op is – en er maar geen aanbieding komt – nam ik deze mee voor € 8,90. Ook kocht ik de Ultimate Pen Eyeliner Pen van mijn wishlist voor € 6,90.

mini den haag shoplog

Ook scoorde ik een oogschaduw uit de nieuwe lijn – waar ik al lange tijd op aasde. Ik koos een kleurtje die lijkt op mijn huidige favoriet die aan het opgaan is. Een mooie lichtbruine kleur voor elke dag – nummer 05 € 6,90. En ik kocht nog een nieuwe lipstick uit de Smart Lipstick lijn, een roodbruine kleur met roze ondertoon – nummer 926 € 3,90.

mini den haag shoplog

De laatste twee nieuwe items zijn nagellakjes. Links die je een nagellak uit de Candy collectie, een nieuwe Limited Edition. In mijn wishlist stond de roze variant, maar stiekem vond ik deze blauwe leuker. Dit is nummertje 033. De andere nagellak komt uit de Power Pro collectie en is een kleur die recent aan de collectie is toegevoegd. Ik – of eigenlijk Daphne – koos voor nummer 58 –  beiden € 4,90. Ik kocht deze 6 items voor slechts € 22,70! Helaas is de aanbieding nu voorbij, maar houd vooral de site in de gaten.

mini den haag shoplog

Ik heb dus niet superveel geshopt, ook omdat ik veel items die ik van tevoren had gezien, niet kon vinden. Dus de zoektocht naar die items gaat binnenkort verder. Laat trouwens ook vooral weten of je nog ergens een OOTD of review van wil zien!

Heb jij laatst nog iets geshopt?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)