Hoi hoi. Het is inmiddels alweer bijna een maandje geleden dat ik met Daphne en Brittany in Parijs was. Een uitgebreid fotoverslag van ons weekendje hebben jullie al voorbij kunnen zien komen, maar vandaag wilde ik toch ook nog de spulletjes die ik heb gekocht met jullie delen. Het is niet ontzettend veel, maar ik wilde het toch niet overslaan. Kijk je mee naar deze mini Parijs shoplog?

Sephora

  

De winkel waar ik toch wel het meeste geld heb uitgegeven in Parijs, was de Sephora. Hoewel veel winkels hier in Nederland tegenwoordig de merken verkopen die daar ook te koop zijn, heeft Sephora toch een veel groter ‘hebben’-gehalte. Ik heb denk ik wel met 4 verschillende paletten in mijn handen gestaan die ik wilde meenemen, maar uiteindelijk werd ik door Daphne overtuigd om deze set van Too Faced te kopen. Het is de Too Faced Christmas Under The Christmas Tree set met daarin twee oogschaduwpaletten, een gezichtspalette en een minivariant van de Better Than Sex mascara. Ik betaalde hier € 48 voor, wat voor drie paletten en een mascara dus helemaal niet duur is. Bovendien is het een superleuke, limited set voor de feestdagen. Stiekem ga ik deze onder de kerstboom doen voor mezelf, hehe. Bij Douglas staat hij op de website voor € 44,99, dus iets voordeliger, maar daar is hij helaas op dit moment niet verkrijgbaar. Misschien heb je in de winkel meer geluk!

Bij Sephora kocht ik ook een mini Too Faced Peach Blur Blush. Deze heb je ook gewoon in de grotere variant, maar wat ze bij Sephora heel slim doen, is bekende merken ook in mini’s aanbieden vlakbij de kassa’s. Hoeveel verschillende mini’s ik in mijn hand heb gehad, omdat ik ze wilde hebben en omdat het ‘voordeliger’ was dan de grotere, is niet meer op twee handen te tellen. Vaak gaat een grote toch niet echt op, dus dan is een kleintje wel handig. Deze was € 15 en het is gewoon een supermooie, shimmery perzikkleurige blush. Nu zal ik hem wat minder vaak dragen, maar in het voorjaar weet ik zeker dat dit een favorietje gaat worden.

Ook kochten zowel Brittany als Daphne en ik een maskertje van Sephora’s eigen merk, zodat we een avondje ‘me-time’ konden houden. Die kan ik dus niet meer laten zien, maar heb ik ook bij Sephora gekocht. Ik had een sheet mask met kokosgeur en ik vond hem heel erg lekker! Ik geloof dat die iets van 4 euro kostten.

De laatste aankoop die ik bij Sephora deed, is een adventkalender. Ik wist dat ik er dit jaar weer eentje wilde (net als vorig jaar), maar ik wist niet welke. Na lang twijfelen besloot ik toch deze van Sephora’s eigen merk mee te nemen voor € 29,99. Een superfijne prijs en volgens mij zitten er ook genoeg lekkere en leuke producten in. Bovendien vond ik hem er superschattig uitzien en hebben niet veel mensen in Nederland deze (Britt nam hem ook mee!).

In eerste instantie was ik overigens op zoek naar een andere adventkalender van Sephora, namelijk met Sephora’s Favourites, maar dan met merken als Nars. Hierin zouden dan allemaal mini’s moeten zitten van de merken die bij Sephora te koop zijn. Nu was deze wel een beetje duur, maar helaas was hij ook nergens te vinden. Maar ik ben net zo blij met deze! En mijn portemonnee ook. Mocht je benieuwd zijn wat erin zit? Ik maak elke dag een vakje open in mijn Instagram Stories, dus volg me zeker als je die niet wilt missen! Ik heb er ook nog een hoogtepunt van gemaakt, dus als je dagen gemist hebt, kun je ze nog terugkijken.

Galeries Lafayette

Bij Galeries Lafayette gingen we meer gewoon rondkijken vanwege de kerstversiering en op onze laatste dag ook om het uitzicht over de stad te bekijken. Toch kon ik het niet laten om even snel op de stationary afdeling te kijken. Hier hadden ze ook van alles van het merk Paperchase, waaronder superleuke kerstkaarten. Uiteindelijk werd ik verliefd op dit setje: er staat een katje op. Hoe leuk is dat?! Voor € 5 nam ik ze mee. Niet heel goedkoop, maar ik vind ze wel echt heel erg leuk. Nu kan ik echt niet wachten om ze te gaan versturen.

Ladurée

De allerlaatste aankoop van het weekendje was een doosje macarons van Ladurée. Toen we daar stonden, zagen we dat ze al kerstdoosjes hadden en die wilden we alledrie graag hebben. Tot grote ergernis van de verkoopster, want ze had er (nog) niet veel op voorraad. Maar ja he, dan moet je ze ook niet zo open en bloot neerzetten. Goed: ik kocht uiteindelijk 8 verschillende smaken, die bij het maken van deze foto’s natuurlijk allang op waren. Maar het waren onder andere smaken als: chocolade, koffie, vanille, hazelnoot en citroen. Ze waren natuurlijk weer superlekker, maar dat mag ook wel voor de prijs. Een doosje met 8 macarons kost namelijk € 19,50. Maar ik heb er geen spijt van gehad! En het doosje staat te shinen op mijn bureau, omdat hij er gewoon echt heel leuk uitziet.

Zoals je dus ziet, heb ik niet ontzettend veel gekocht. Maar ik ben wel met alles heel erg blij! Overigens hebben jullie nog steeds een Londen shoplog op mijn YouTube-kanaal van me tegoed. Die komt er ook zo snel mogelijk aan! 

Wat vind jij het leukst van deze shoplog?