shoplog nijmegen

Hoihoi. Afgelopen maandag ging ik met mama en Jorn naar Nijmegen. We waren namelijk bij mijn opa in Brabant blijven slapen en vonden het wel een leuk idee om erop uit te gaan. Uiteraard gingen we  niet weg zonder ook een beetje geshopt te hebben. Ik was natuurlijk weer degene die het meest kocht, maar het viel uiteindelijk nog redelijk mee. Vandaag daarom een mini shoplog met alles wat ik kocht in Nijmegen. Neem je een kijkje?

H&M

shoplog nijmegen

Bij H&M scoorde ik voor een klein prijsje twee hele leuke items: een blouse en een broek. Ik betaalde bij elkaar slechts 25 euro. Koopje toch? De broek was 15 euro en de blouse normaal ook, maar met je Club Card werd hij 10 euro. Het fijne aan dit setje: het staat leuk bij elkaar, het zit superlekker én ik kan het dragen naar mijn werk!

DSC_0004

De blouse is blauw-wit gestreept en hij is vrij netjes. Maar er zit wel lekker een stretch in en hij is slim-fit, dus hij staat supermooi.

DSC_0005

De broek is donkerblauw – en trekt zo te zien pluisjes aan – en hij heeft wat weg van een pantalon. Er zit lekker stretch in, maar is bijna helemaal skinny. Hij zit heerlijk en staat heel netjes. Ik ga binnenkort kijken of ik nog een zwarte versie hiervan kan scoren!

Flying Tiger

DSC_0008 shoplog nijmegen

Er zit ook een Flying Tiger in Nijmegen en ik wist meteen dat ik erheen wilde. Ik wilde namelijk nog een nieuw bakje voor mijn lipsticks en die heb ik dan ook meegenomen voor 4 euro! Mijn vorige twee kwamen daar ook vandaan, dus ik wilde graag dezelfde. Verder kocht ik nog een gummetje voor 1 euro, want mijn andere gum vlekt. En waar ik echt excited van werd: brush pennen! Deze zijn gemaakt voor hand lettering en toen ik deze set met vier kleuren zag, voor slechts 3 euro, moest ik ze wel meenemen. Hopelijk werken ze!

Costes

DSC_0006 shoplog nijmegen

Bij Costes ging ik helemaal los met passen, maar ging ik uiteindelijk maar met 1 item de deur uit. Het was een groot filiaal en er was superveel sale, dus ik ging bepakt en bezakt het pashok in. Deze kokerrok in een grijsblauwe kleur, ging uiteindelijk met me mee naar huis. Het is een soort suède stofje en hij zit supermooi en lekker. Ook deze kan ik naar mijn werk aan, maar zou ik elke dag kunnen dragen. Hij was afgeprijsd naar 19,95, wiehoee.

shoplog nijmegen

Dan waren dit al mijn aankoopjes in Nijmegen. Niet superveel, maar wel superleuke en mooie dingen voor fijne prijsjes. Binnenkort ga ik weer met mama winkelen – als traditie voor mijn verjaardag – in Den Haag, dus wie weet verschijnt er binnenkort nog een shoplog. En als jullie nog aanfoto’s willen van de items, let me know! Dan maak ik een artikel met outfitfoto’s 🙂

Wat is jouw favoriete item uit deze shoplog?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)