DSC_0596

Hoihoi. Afgelopen week ging ik weer twee keer shoppen, zoals jullie in mijn laatste weekartikel hebben kunnen zien. Ik ging namelijk naar de Tommy Hilfiger Sample Sale waar ze oude collecties met korting verkochten én naar de Costes Shopping Night, waar we 25% korting kregen op alles. Natuurlijk kon ik het niet laten om een aantal items mee te nemen. Die laat ik vandaag toch even snel aan jullie zien inclusief aanfoto’s!

Tommy Hilfiger Sample Sale

DSC_0599 DSC_0600

Bij de Tommy Hilfiger Sample Sale scoorde ik twee t-shirtjes en een wit rokje. Het roodachtige shirtje is wat sportiever, maar zit wel mooi langs mijn lichaam. In Italië koop ik vaak ook van dit soort shirtjes bij de outlet, want ze zitten superlekker! Het gestreepte shirtje lijkt supersmal, maar is heel erg stretchy en het stofje is lekker dun voor het voorjaar. Daarbij ben ik gewoon gek op streepjes, dus ik kon hem niet laten hangen. Toen ik het rokje spotte, werd ik meteen verliefd. Ik verwachtte dat de maat te groot zou zijn, omdat hij een maatje groter was dan wat ik normaal heb. Maar hij zit perfect! Ik kan niet wachten om deze in de zomer te gaan dragen. Hieronder nog de foto’s waar ik de items draag!

T-shirtjes € 23
Rokje € 28

shirtjes thDSC_0588

Costes Shopping Night

DSC_0602 DSC_0603

In diezelfde week was er de Costes Shopping Night. Een avond waarbij we 25% korting kregen op de gehele collectie. Mama en ik besloten even langs te gaan – we hadden tenslotte kaartjes gewonnen – en neusden tussen alle nieuwe en afgeprijsde spulletjes. Ik ging alleen voor sale-items deze keer, want ook daar kregen we korting op. Ik kocht twee simpele basic hemdjes in het zwart en in het lichtblauw. Ze zitten heel erg mooi en omdat ze dus ontzettend betaalbaar waren, nam ik ze maar allebei. Ook scoorde ik nog een lange rok met aan de voorkant een overslag, waardoor hij vooraan wat korter valt. Het is een beetje een denimachtige grijze kleur. Superleuk voor de zomer! Hieronder de aanfoto’s!

Hemdjes € 9,95 per stuk
Rok € 12,95

shirtjes costes DSC_0580

OH NOOOH, ik kocht ook nieuwe sandaaltjes bij Costes, maar ik ben ze helemaal vergeten goed op de foto te zetten, meh. Dus hieronder een prachtige – kuch – snelle foto die ik van de week naar Jorn stuurde, haha.

Sandaaltjes € 12,95

IMG_2346

Dat waren al mijn aankoopjes alweer. Stiekem kocht ik een paar dagen later nog een jurk bij de H&M, maar die konden jullie al zien in mijn weekartikel.

DSC_0597

Ik ben helemaal klaar voor de zomer met deze items! Laat maar komen.

Welk item vind jij het leukst?

liefs Joyce