douglas winactie

Leuk nieuws! Ik vond het wel weer eens tijd om jullie lekker te verwennen en te bedanken. Een hele tijd terug was ik natuurlijk al  jarig en ik had jullie een winactie beloofd. In de tussentijd heb ik meer dan 200 Bloglovin’ volgers behaald én 100 abonnees op YouTube. En ik vind jullie gewoon lief! Daarom geef ik een Douglas Cadeaukaart t.w.v. € 15 weg aan een van jullie! Benieuwd hoe je ook kans kunt maken? Lees dan snel verder!

Ik koos voor een Douglas Cadeaukaart zodat jullie zelf iets leuks kunnen uitzoeken. Leg bijvoorbeeld geld bij voor een heerlijk parfum, een mooie MAC lipstick of probeer iets van NYX of Zoeva. Natuurlijk is er nog veel meer keuze op de website/in de winkel en staat er voor jullie vast iets leuks tussen.

Hoe maak je kans?

Je hoeft maar 2 dingen te doen om al kans te maken:

♥ Volg mijn blog op Bloglovin

♥ Laat in een reactie weten dat je meedoet en vergeet geen geldig e-mailadres toe te voegen!

Extra kans maken

♥ Volg mij op Instagram (+1)

♥ Volg mij op Twitter en plaats de volgende tweet: “Ik maak kans op een Douglas cadeaukaart t.w.v. € 15 euro via @Joojsje . Ook meedoen? Kijk snel op www.lifeofjoyce.nl” (+1)

♥ Abonneer op mijn YouTube-kanaal (+1)

♥ Volg mijn blog op Facebook (+1)

Mocht je een van deze extra stappen volgen, laat dit dan vooral ook in de reacties weten!

De winnares heeft van mij een berichtje ontvangen! Ontzettend bedankt voor het meedoen en wie weet verschijnt er binnenkort nog wel weer een winactie.

liefs Joyce