birthday wishlist

Hoi allemaal. Het is bijna zo ver: aankomende donderdag word ik weer een jaartje ouder. En natuurlijk heb ik weer een wishlist samengesteld met items die ik wel zou willen hebben. Dus als iemand nog inspiratie nodig heeft voor een cadeau – zie hier! Vandaag deel ik een aantal items die ik graag wil hebben en waarvan ik het extra leuk vind als ik het krijg als cadeautje. Kijk je mee?

birthday wishlist

♥ Oogschaduwpaletten

Je ziet het goed. Er staan twee oogschaduwpaletten op mijn wishlist. Ze zijn allebei van Morphe en je hebt ze ook al kunnen zien in mijn Beauty Wishlist van februari. Rechtsboven zie je het Morphe 35O palette en linksonder het Morphe Soul of Summer palette. Ik vind ze er allebei heel mooi uitzien en zou ik met veel plezier gebruiken als ik ze zou krijgen.

Nikon 50 mm lens

Deze lens wil ik ook heel graag hebben. Ik hoop hiermee mijn fotografie skills meer te verbeteren en natuurlijk mooiere productfoto’s en lookfoto’s te maken. Misschien geen goedkoop cadeau, maar dromen mag. Toch?

Statief

Ook heb ik nog steeds geen statief. Op dit moment heb ik wel een statief te leen van de vader van Jorn, maar ik wil toch wel graag mijn eigen statief. Ik wil er het liefst eentje die op ooghoogte zit, want dat lijkt me heel erg makkelijk.

Boeken

Ook wil ik nog graag een heleboel boeken. Twee boeken die nu heel hoog op mijn wishlist staan zijn Het Bucketlist Boek en Love x Style x Life. Het Bucketlist Boek lijkt me gewoon heel erg leuk om in te vullen en dingen uit weg te kunnen strepen. Love x Style x Life lijkt mij een heel mooi koffietafelboek.

Ti Sento ring & oorbellen

Door mijn werk bij Sparnaaij ben ik in aanraking gekomen met het merk Ti Sento. En jawel, ik werd meteen hebberig. De ring en oorbellen die op de afbeelding staan, zou ik heel graag willen hebben. En een win-winsituatie: ik kan deze sieraden ook dragen tijdens mijn werk!

Daniel Wellington Horloge

Deze stond vorig jaar ook al op mijn verlanglijstje, maar ik heb er nog steeds geen. Toch wil ik nog erg graag een Daniel Wellington horloge aan mijn collectie toevoegen. Ze zijn zo mooi, klassiek en tijdloos. Het bruine model met roségoud vind ik erg tof!

Wat staat er op jouw wishlist?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)