Hii. Excuse my absence deze week. Er komt snel een artikeltje online waarin ik aan jullie uitleg wat er aan de hand is/was. Maar eerst even iets leukers: volgende week vrijdag word ik weer een jaartje ouder! Net als vorig jaar leek het mij leuk om mijn verlanglijstje met jullie te delen. Dus als je benieuwd bent wat er dit jaar op mijn birthday wishlist staat, kijk dan snel verder!

My Birthday Wishlist

birthday-wishlist

♥ Blond Amsterdam Servies

Jorn en ik zijn al een tijdje aan het sparen voor onze uitzet en dan met name in spullen. Daardoor heb ik een soort liefde gekregen voor het servies van Blond Amsterdam en er blijven spulletjes bij komen. Voor m’n verjaardag zou ik een voorraadpot (die met de leuke snoepjesplaatjes), snackschaal of twee onbijtbordjes wel heel erg leuk vinden!

♥ MAC Lipstick Faux

Mijn favoriete lipsticks zijn stiekem toch vaak wel van MAC. Toch probeer ik niet al te gretig deze lipsticks te kopen en alleen te kiezen voor kleuren die ik écht mooi vind. MAC Faux is er daar  al een tijdje een van: die staat zeker op mijn birthday wishlist!

Boeken

Boeken blijf ik leuk vinden om te krijgen. Voor de oplettenden onder jullie: het boek Love x Style x Life stond vorig jaar ook al op mijn verlanglijstje, maar ik heb hem nog steeds niet. Beauty van Lauren Conrad lijkt mij ook erg leuk (dan wel de Engelse variant). Maar een van deze boeken vind ik ook altijd goed!

Daglichtlampen

Ik blog nu al meer dan twee jaar, maar ik heb al die tijd nog geen daglichtlampen aangeschaft. Ik vond het ook nog niet echt nodig. Nu ik toch wat professioneler ermee aan de slag wil gaan, lijken die daglichtlampen me toch wel handig! Die staan dus ook zeker op m’n verjaardagslijstje.

Cadeaukaarten

Hoewel sommige mensen cadeaukaarten helemaal niks vinden, vind ik het juist wel leuk om te krijgen. Zeker als ik ook goed weet wat ik ermee kan kopen. Mij maak je erg blij met een cadeaukaart van bijvoorbeeld Douglas, Costes of Hunkemöller, want ik weet dan zeker dat ik er iets leuks voor ga vinden.

MYOMY Paperbag Taupe & Portemonnee

Op mijn Christmas Wishlist stond hij ook al en ik had hem daarvoor ook al een tijdje in m’n hoofd rondspoken: de MYOMY Paperbag in de kleur Taupe. Toen ik van de week de bijpassende portemonnees zag, wist ik het zeker. Als ik de paperbag toevallig krijg, dan wil ik er nog een portemonnee bij 🙂

Wat staat er op jouw wishlist?

liefs Joyce