Hooooi. Als jullie dit lezen dan ben ik waarschijnlijk voor een aantal dagen met Jorn bij mijn opa aan het logeren. Hij woont vlakbij de Duitse grens, dus we gaan vandaag een dagje naar Centro Oberhausen om te winkelen. Daar zit ook een grote DM, dus Jorn en ik willen zeker weer even rondneuzen tussen alle spullen. Ik heb alvast wat voorwerk gedaan op de website, dus vandaag deel ik mijn wishlist met jullie!

Op mijn wishlist voor DM…

dm-wishlist

DM is echt een walhalla als het gaat om goedkope(re) producten. De verschillende huismerken zijn bijvoorbeeld ontzettend betaalbaar, maar wel van goede kwaliteit. Daarom kan ik het elke keer niet laten om daar een aantal items van mee te nemen. Mocht je trouwens DM nog niet kennen: dat is één van de populairste drogisterijen in Duitsland (onder de Nederlanders dan, hoe dat zit in Duitsland weet ik niet, haha). Als je ooit in de buurt komt, ga zeker even naar binnen! Goed, nu door met mijn wishlist.

Balea

Balea heeft zoveel fijne producten. Ik heb bijvoorbeeld al meerdere flessen micellair water opgemaakt en gebruik met liefde de Aqua Feuchtigkeitscreme. Douchegels en shampoos heb ik ook al meerdere keren geprobeerd en daar heb ik zelfs nog een flinke voorraad van staan. Daarom ga ik deze keer voor andere dingen kijken. Onder andere een maskertje, neusstrips, scheermesjes en deodorant. Handige items en ze kosten ook allemaal geen drol.

Waar ik vooral heel benieuwd naar ben is de Aftersun Douchegel. Eigenlijk mag ik geen Balea-douchegels meer kopen van mezelf, maar deze heeft me zo nieuwsgierig gemaakt. Zou dit echt goed werken na een dagje zonnen? Want dat zou supersnel werken! Ook wil ik graag kijken voor een verzachtende crème of peeling voor mijn voeten. Ik heb de laatste tijd helaas wat meer last van eelt en nu het zomer wordt, vind ik het toch wel fijn om dat te verminderen/verzorgen.

Essie

Voor alle Essie-fans: bezoek DM, want in Duitsland zijn de nagellakken goedkoper. Hier in Nederland betaal je al gauw 10 euro voor een potje nagellak, maar in Duitsland is dat € 7,95. Nog steeds wel veel geld voor nagellak, maar het scheelt wel al! En de lakjes van Essie zijn gewoon heel fijn. Ik wil er eentje kopen en Go Ginza (de paarse) staat bovenaan mijn lijstje, maar de andere twee kleurtjes (Cocktail Bling & Angora Cardi) vind ik ook erg mooi.

Filou 

Ik zei hierboven al dat ik eigenlijk geen douchegels meer mag kopen, maar deze foam van het merk Filou klinkt zo ontzettend lekker! De geur Pink Melon klinkt heel zoet en zomers en daar houd ik echt wel van. Dit is dan weer een wat ‘duurder’ merk bij DM. Voor deze foam betaal je € 3,95 waar een fles douchegel van Balea € 0,55 kost. Ach, we will see what happens!

BeautyEdition box

Toen ik op de website van DM keek, kreeg ik een soort melding van de beautybox. Hierin zitten dus verschillende make-up en andere beautyproducten (met een waarde van € 67) voor de kleine prijs van € 19,95. De box bevat nieuwe producten volgens de trends, exclusieve nieuwtjes en goodies en tips. Het is een complete verrassing wat erin zal zitten en dat maakt mij zo ontzettend nieuwsgierig.

NYX

Sinds een tijdje verkopen sommige filialen van DM ook het merk NYX. Ik heb het even opgezocht en als het goed is verkoopt het filiaal in Centro het! Woehoe, dat is altijd leuk. Bovendien heb ik op de website gezien dat de producten iets goedkoper zijn dan in Nederland. Daarom wil ik een van deze drie paletten scoren: het blush-, highlighter- of contourpalette. Alledrie staan ze al enige tijd op mijn wishlist en een vakantie is wel de periode om jezelf te verwennen. Maar welke zal het worden..?

Ben jij al eens bij DM geweest?

liefs Joyce