Hii. Als jullie mij al langer volgen, dan weten jullie dat ik gek ben op schoenen. Ik heb een ontzettende schoenenverslaving en daar ben ik trots op. Momenteel staan zwarte leren laarsjes op mijn wishlist. Maar daarnaast ben ik ook gek op sneakers! Eén van mijn favoriete merken is toch wel Adidas en ik zou graag weer een nieuw paar aan mijn altijd groeiende collectie toevoegen. Daarom vandaag een Adidas Sneaker Wishlist! Kijk je mee?

Ik ben ontzettend aan het zoeken geweest naar Adidas Sneakers voor op deze wishlist. Ik wist ten eerste niet zo goed waar ik naar op zoek was en ten tweede was er zoveel moois te vinden. Het enige wat ik zeker wist, is dat ik een nieuw paar wil. Zelf heb ik al twee paar Adidas Superstars en een paar van de Pharrel Williams collectie. Die draag ik heel erg vaak. Er zit dan ook niet echt logica in deze wishlist, maar ik vertel je graag waarom ik deze sneakers heb toegevoegd!

Zwarte sneakers

Iets wat ik nog niet van Adidas heb, zijn volledig zwarte sneakers. Ik heb wel een paar van Puma, maar die zijn dan weer glanzend. Een matte model lijkt me dan wel wat. Omdat mijn Superstars in het wit zo goed bevallen, lijkt die zwarte variant me ook wel wat. Maar ook van de Stan Smiths (rechtsonderin) collectie zag ik leuke: deze hebben een soort stippenpatroon, wat ze net wat unieker en speelser maakt. Ook heel leuk!

Roze sneakers

Hoewel roze meer een kleurtje is voor het voorjaar en we nu in het najaar zitten, werd ik toch verliefd op deze kleur. Ik zag twee modellen van de Stan Smith collectie: een suède variant in zachtroze met een witte zool en een variant (ook suède) met een plateauzool en meer pastel/paarsroze. Heel erg gaaf! Vooral de dikkere zool vind ik erg tof, zoiets heb ik nog niet vaak bij mensen gezien.

Witte sneakers

Ook dit is meer een kleur voor het voorjaar, maar deze witte sneakers heb écht ik nog nooit gezien. Hoe tof zijn ze! Een iets dikkere zool, gevlochten details van touw. Als je deze aan je voeten hebt, dan ben je echt uniek. Ze staan dan ook erg hoog op mijn wishlist momenteel. Het is dat de prijs van 130 euro me een beetje tegenhoud.. Dan maar onthouden voor het voorjaar! Ik ben verliefd.

Bruine sneakers

Oké, bruin is niet de juiste benaming voor deze Gazelles. Deze camelkleurige Gazelles kende ik nog niet. De Gazelle collectie van Adidas staat al een tijdje op mijn wishlist (ik wilde al eens roze, blauwe en groene bestellen), maar dit is een hele toffe, unieke kleur. Zo’n kleur heb ik nog niet in mijn grote collectie en dat maakt ze juist heel erg leuk. Bovendien zien ze er gewoon al heel erg comfortabel uit! De kleur wil ik dan ook wel even in het echt aan mijn voetjes zien.

Bordeauxrode sneakers

Deze variant van de Stan Smiths van Adidas kende ik nog niet. Het is nog steeds de welbekende sneaker, maar ik vind hem ergens toch ook wel wat netter ogen. Bovendien vind ik de bordeauxrode kleur echt heel erg mooi en chic! Ik zie ze al helemaal shinen onder een jeans met een nette blouse. Echt perfect voor het najaar. Ook op dit paar ben ik echt verliefd. Hebben, hebben en nog eens hebben!

Heb jij sneakers van Adidas? 

PS Dit artikel betreft een samenwerking. Lees mijn disclaimer.