Hii. Eens in de zoveel tijd valt het nieuwe boekje van H&M op de deurmat en staat hij weer vol met nieuwe items. Ik ben altijd ontzettend nieuwsgierig, dus ik ga er goed voor zitten. Vervolgens blader ik op mijn gemakje alle pagina’s langs en spot ik altijd heel veel leuke dingen. Vandaag leek het mij daarom leuk om een aantal items die ik heb gespot in het H&M-boekje op een rijtje te zetten. Kijk je mee?

gespot-in-hm-boekje

Shorts & Culotte

Hoewel ik had verwacht dat ik op allerlei denim shorts zou vallen, werd ik toch verliefd op twee ‘nettere’ shorts. Het printje van roze vind ik supercute voor de zomer en de gestreepte heeft zó’n mooi model. Love de onderkant en de strik. Daarnaast begin ik een zwak te vormen voor culottes. Mijn nieuwe wijde pantalon komt daar al aardig in de buurt, maar de blauw-witgestreepte is toch echt een culotte. Ik wil hem maar al te graag een keertje passen.

Jumpsuits

Jumpsuits vind ik stiekem altijd maar rotdingen, omdat ze zo moeilijk uitgaan (voornamelijk als je naar de wc moet). Toch hebben een jump- en playsuit uit het H&M boekje mijn aandacht getrokken. De jumpsuit rechts kun je zowel met bandjes als off the shoulder dragen en dat vind ik geweldig eraan. De playsuit ernaast is nog geschikter voor de zomer en vind ik gewoon superschattig.

Bikini’s

Hoewel ik deze zomer niet op vakantie ga en ik al een nieuwe bikini heb gekocht (logisch, vind je niet?), zou je eigenlijk denken dat ik geen bikini’s meer nodig heb. Maar de modelletjes die in het boekje van H&M stonden vond ik zo bijzonder. Mijn favorieten: die met tropische print en de zwarte. Toch zijn ze beiden niet echt handig met zonnen, haha.

Lingerie

Bralettes heb ik genoeg en afgelopen week kocht ik ook nog een nieuwe bh, maar de bralettes van H&M zijn echt prachtig. Ik heb er al eens eentje gekocht en ik blijf mooie spotten. De witte met bloemen erop is zo anders dan mijn andere bralettes, maar dat maakt hem juist zo leuk. De prijs is ook heel fijn, dus misschien dat ik mezelf niet kan inhouden, hihi.

Tops & Jurk

Het jurkje linksboven viel me meteen op tijdens het bladeren, maar dan in het rood. Ik appte hem meteen door naar Daphne, omdat ik die rode variant echt wat voor haar vond. Stiekem vind ik zelf deze blauwe ook wel heel erg leuk, dus ik moest hem wel even hiertussen zetten. De roze en witte top zijn eigenlijk vrij simpel, maar lijken me superleuk voor de zomer op zowel een short als rokje.

Sandalettes

Om alles af te sluiten, zag ik ook nog een mooi paar sandaletten. Ik had geen idee dat een sandaaltje met hak zo werd genoemd, dus het boekje heeft me meteen wat geleerd. Ik vind ze er superchique uitzien en zie ze al helemaal voor me onder een wijde broek of een net jurkje deze zomer. Pretty!

Wat staat er op jouw wishlist?

liefs Joyce