beauty wishlist feb 2016

Hoi allemaal. De laatste tijd houd ik me erg in en koop ik niet zoveel nieuwe make-up meer – simpelweg heb ik ook geen geld, haha. Toch staan er nog een heleboel items op mijn wishlist die ik binnenkort graag aan mijn stash zou willen toevoegen. Vandaag laat ik dan ook mijn beauty wishlist van het moment zien. Kijk je mee?

beauty wishlist

Oogschaduwpaletten

Er zijn nog een aantal oogschaduwpaletten die ik graag zou willen en dan van een merk waar ik zelf nog niks van heb. Ik heb het dan over Morphe. Ik wil heeeeul graag het Morphe 35O en Soul of Summer palette. Jammer genoeg zijn ze supervaak uitverkocht.

♥ Makeup Geek oogschaduw

We blijven nog even bij de oogschaduw, want sinds kort kun je bij Beautybay de eyeshadow pans van Makeup Geek kopen. Ze zijn heel erg mooi en hebben een fijn prijsje. Daar wil ik binnenkort een aantal van gaan bestellen.

♥ Z-palette

Als ik dan die losse pans van Makeup Geek ga bestellen, heb ik natuurlijk ook een palette nodig waar ze in kunnen. Ik ga meteen voor groot en wil dan het roze Z-palette. Want ja, roze is gewoon liefde.

♥ NYX Soft Matte Lip Cream

De NYX Soft Matte Lip Creams heb ik altijd al eens willen proberen. Op mijn wishlist heb ik twee kleuren staan: Stockholm en Antwerp. Beiden kleuren die mij heel erg mooi lijken voor het voorjaar! En voor het prijsje hoef ik het ook niet te laten.

Mary-Lou Manizer

Een ontzettend gehypete highlighter in beautyland. En ik ben inmiddels ook wel heel erg nieuwsgierig geworden naar de Mary-Lou Manizer van The Balm. De verpakking is niet helemaal mijn ding, maar het gaat dan ook om de inhoud.

KIKO Lipsticks

Uiteraard was mijn beauty wishlist niet compleet zonder KIKO. In de nieuwste limited edition Trend Artist zitten onder andere lipsticks en naar 03 Glamorous Strawberry en 05 Realistic Mauve ben ik heel benieuwd. Ook uit de Valentijnscollectie van KIKO wil ik nog een lipstick hebben, namelijk 05 Soft Marsala. Allemaal prachtige kleurtjes voor elke dag!

♥ KIKO Glitter Eyeliner

Mijn huidige glitter eyeliner is een beetje aan het uitdrogen en laatst spotte ik bij KIKO een hele mooie multicolour eyeliner. Ik kan er niet veel van maken: I NEED THIS.

♥ Milani Baked Blush Luminoso

Nog zo’n gehypet product: de Milani Baked Blush Luminoso. Ook deze staat op mijn wishlist, omdat ik deze prachtige perzikkleurige/roze blush heel graag zou willen proberen.

♥ ZOEVA oogschaduwkwasten

Mijn huidige oogschaduwkwasten vallen van ellende uit elkaar en zijn toch niet zo fijn. Ik ben toe aan iets beters. De kwasten van ZOEVA schijnen superfijn te zijn en ik wil dan ook graag een grote set hebben. Dan heb ik meteen van alles wat! ZOEVA Complete Eye Set – come to mama pleaseeeee.

Wat staat er op jouw wishlist?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)