Hooooi. Ik vind het heerlijk om boeken te lezen (ook al doe ik het veeeeel te weinig). Hoewel het vaak om de inhoud van een boek gaat, ben ik ook een echte liefhebber van boeken die er mooi uitzien. Koffietafelboeken noem ik ze altijd. Ik heb er nog heel wat op mijn verlanglijstje staan, dus daarom leek het mij leuk om vandaag mijn boeken wishlist met jullie te delen!

Mijn boeken wishlist

boeken wishlist

The Dress

Allereerst staat het boek ‘The Dress’ van Megan Hess op mijn wishlist. Het boek heeft niet alleen een prachtige cover (heel mooi voor op foto’s!), maar het boek staat vol met fashionable dresses van de geschiedenis. Ze worden prachtig weergegeven door illustraties. Ja, dit boek is echt een lust voor het oog en staat daarom hooooog op mijn wishlist.

Coco Chanel

The Dress is niet het enige boek van Megan Hess wat al een hele tijd op mijn wishlist staat: ‘Coco Chanel’ ook. Megan neemt je in dit boek mee door het leven van Coco Chanel, óók met illustraties. Alle belangrijke momenten van de modeontwerpster worden vertaald in het boek. Ik ben er ontzettend benieuwd naar!

Love x Style x Life

Het boek wat misschien al het langste op mijn wishlist staat, is Love x Style x Life. Ik overdrijf niet als zeg dat ik dit boek al bijna 1,5 jaar wil hebben. Waarom ik hem nog niet gekocht heb? Ik heb eigenlijk geen idee. Garance Doré neemt je in haar boek mee door haar eigen leven en vertelt van alles over haar blog. Het lijkt mij superinteressant! En is het bovendien geen plaatje?

Beauty

Het boek ‘Style’ van Lauren Conrad heb ik al gelezen en ik vond het een heel erg leuk boek (als jullie nog een boekreview willen, let me know). Die stond vol met fashiontips en in het kort een beetje beauty en haar. Daardoor ben ik ook heel erg benieuwd geworden naar alle uitgebreide beautytips van Lauren in haar boek ‘Beauty’. Natuurlijk wel de Engelse variant, omdat ik die andere ook in het Engels heb gelezen, hihi.

Celebrate

Niet zo lang geleden heeft Lauren nog een boek uitgebracht: Celebrate. Hierin geeft Lauren inspirerende tips en persoonlijke verhalen om van elk feestje een succes te maken. Nu ben ik niet iemand die uitgebreide feestjes wil geven, maar ze geeft bijvoorbeeld ook tips voor de uitnodiging en cadeautips. En het boek is op dezelfde prachtige manier opgemaakt als de andere twee, dus daar val ik stiekem ook wel op.

Paris Street Style

Dit boek staat nog niet zo lang op mijn wishlist, maar ontdekte ik door Daphne. Zelf ben ik to be honest meer een fan van Londen, maar ik vind Parijs ook echt een ontzettend mooie stad. Bovendien vind ik het ontzettend leuk om dingen te lezen over de Parijse stijl van kleding, denken en doen. Paris Street Style staat vol met illustraties en foto’s van de ‘Parisienne op straat’. Ik ben ontzettend benieuwd geworden naar dit boek!

Handlettering Journal doe je zo!

Na het ‘Handlettering doe je zo’ en het werkboek, was het voor schrijfster Karin Luttenberg nog niet genoeg. Ze voegt aan de reeks nog het boek ‘Journal doe je zo’ toe. Hierin kun je zelf een visueel dagboek maken door middel van het handletteren. Superleuk! Het boek verschijnt helaas pas in april, maar hij staat wel hoog op mijn wishlist!

Wanderlust

Wanderlust wil ik ook al best een tijdje hebben. Het boek is dé travel guide voor iedereen die van reizen houdt. Nu ben ik geen letterlijke wereldreiziger, maar ik vind vakantie vieren, nieuwe steden ontdekken en hotspots uitproberen ontzettend leuk om te doen. Reizen, lifestyle en food komen samen in het boek. Bovendien vind ik de cover heel erg mooi, hihi.

Welk boek staat er op jouw wishlist?

liefs Joyce