wishlist den haag beginHoi allemaal. Vandaag is het weer eens tijd voor een wishlist. Morgen ga ik namelijk gezellig met Daphne naar Den Haag en natuurlijk gaan we ook even lekker shoppen. Omdat ik niet teveel geld wil uitgeven, is het een mini wishlist geworden – of in elk geval een poging tot een mini wishlist. Maar dat mag de pret zeker niet drukken. Kijk je mee naar mijn lijstje met wensen?

 wishlist den haag

 ♥ Rokjes

Ik wil lekker alvast een beetje gaan rondkijken voor de lente en zomer en dan wil ik absoluut op zoek naar leuke rokjes. Bij H&M spotte ik er twee die ik ontzettend tof vind, namelijk een gestreepte rok met overslag en een skaterrokje! Eenzelfde soort skaterrokje zag ik bij Zara, maar die viel nogal buiten m’n budget. Maar ik ga die ook wel even bekijken.

Short

Ook shortjes mogen – hopelijk erg snel – weer uit de kast komen binnenkort. Daarom ging ik vast rondkijken voor leuke shortjes en dan wel een modelletje wat ik nog niet heb. Mijn oog – en hart – viel op dit toffe gestreepte shortje van Zara. En het prijsje is ook erg fijn!

 Jasje

Hoewel ik eigenlijk een nieuw zomerjack moet hebben, vond ik bij H&M een heel erg leuk jasje. Leuk om te combineren met zwart, maar ook met wit. En wanneer we een frisse lentedag hebben, is dit een superleuke optie!

♥ Basic t-shirtjes

Basic t-shirtjes zijn niet alleen heel erg handig, maar ook supermakkelijk te combineren. Maar zodra het shirtje een simpele tekst én glitters bevat, ben ik helemaal verliefd. Dit t-shirtje van Mango wil ik dan ook zeker even in het echt gaan bekijken.

♥ Vers gezichtsmasker

Ik had nooit aandacht voor de verse gezichtsmaskertjes van Lush, maar inmiddels ben ik stiekem wel nieuwsgierig geworden. Daarom wil ik gaan kijken wat ik van Rosy Cheeks vind en of ik hem proberen (en dus kopen) wil.

♥ Fluffy Egg Bath Bomb

Mijn motto wat betreft Lush badproducten: hoe meer, hoe beter! Daarom wil ik graag een Fluffy Egg aan mijn collectie toevoegen. En als hij uitverkocht is, probeer ik gewoon wat anders, haha.

Kiko Make-up

Een bezoekje aan Den Haag is niet compleet als ik mijn favoriete winkel oversla: Kiko! Ik vrees nu al voor mijn portemonnee, want tot 31 maart hebben ze de aanbieding 6 halen, 3 betalen. Hierboven staan alvast een aantal prachtige items die ik graag wil proberen te scoren: een Shade Fusion Blush, een High Pigment Eyeshadow, de Ultimate Pen Eyeliner en een Candy Sprinkles nagellak (limited edition!).

Heb jij nog aanraders om te shoppen en lunchen in Den Haag?

Liefs Joyce ♥

Follow me:

FacebookTwitterFree Watercolor Social Media Icons (6)Free Watercolor Social Media Icons (5)Free Watercolor Social Media Icons (4)